Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
BIZTONSÁG

Biztonság mindenek előtt

A SEAT Alhambrában a szórakozás mellett a biztonság elsőszámú prioritást élvez. Gazdag biztonsági funkciókkal felszerelve érkezik a nyugodt és balesetmentes utazás érdekében. Az EuroNCAP teszten maximális, ötcsillagos elismerést nyert. Biztos lehet benne, hogy az Alhambrában megbízható kezekben van családja.

HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER

Élvezze a nyugodt vezetést

A holttér-figyelő rendszer a külső tükörben jelzi, ha egy autó közeledik a holttérben, ezáltal még biztonságosabb a sávváltás.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Biztonságosan a pályán

A sávtartó asszisztens segíthet egy gyakori balesetkiváltó ok elkerülésében azzal, hogy felismeri az útburkolati jeleket. Ha észleli, hogy véletlenül áttért egy másik sávba, hang- és fényjelzést ad, és finoman visszatereli a sávjába. Egy csúcstechnológiás őrangyal az úton. 

FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER

Itt az idő a pihenésre

A fáradtságérzékelőrendszer a kormánymozdulatokból elemzi a vezető tevékenységét, s bizonyos eltéréseket érzékelve hangjelzés kíséretében pihenőt ajánl. 

7 LÉGZSÁK

Hétszeresen biztonságban

Képzeljen el hét hófehér légzsákot. De ez nem tündérmese. Az Alhambrában összesen hét légzsák gondoskodik ön és utasai optimális védelméről. Ezek közé tartoznak az első-, oldal-, függönylégzsákok, illetve vezetői térdlégzsák.

EXTRÁK

Még több biztonság

KANYARFÉNY FUNKCIÓ

A Bi-Xenon fényszórók kanyarfény funkcióval követik a kormánykerék mozgását, ezáltal minden helyzetben jó látási viszonyokat garantál. Lehetővé teszi, hogy bármilyen akadályt gyorsabban észrevegyen.

ISOFIX

Az ISOFIX gyermekülés-rögzítés rendszer lehetővé teszi a gyors és biztonságos rögzítéséhez két hátsó biztonsági gyerekülések, biztosítva a kicsik mindig biztonságban a fedélzeten a családi autó.

Másodlagos ütközésvédelem

A rendszer baleset esetén csökkenti az autó sebességét, hogy elkerülje a további ütközéseket, így tartva biztonságban téged és utasaid.