Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
DIZÁJN

A tökéletes családi autó

Már első pillantásra is látszik, hogy az új SEAT Alhambra tervezése során a cél egy olyan autó megalkotása volt, amely minden igényt kielégít. Megjelenése sajátos karaktert és egyediséget sugall, ugyanakkor a családi autóktól elvárt, megnyugtató biztonságot és kényelmet is tükrözi. A belső térben akár hét fő is elfér, a csomagtartó mérete pedig akár 2 430 literre is bővíthető.

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Karakteres formaterv

Az Alhambra külső megjelenése az autó dinamikus karakterét hangsúlyozza. A széles és nyújtott arányok, a világos vonalvezetés, a határozott kerékívek erőteljes megjelenést kölcsönöznek az Alhambrának. A nyíl alakú motorháztető, a márkára jellemző hűtőrács, a nyíl alakzatot továbbvivő, egyedi első lökhárító világosan jelzi, hogy vérbeli SEAT-ról van szó. Hátulnézetből a tető peremén elhelyezett légterelő, a mélyre nyúló ajtó, és a nagyméretű, stílusos LED fényszórók dominálnak.

SZÍNEK

Lenyűgöző színválaszték

UNI fényezés
Metál fényezés
KERÉKTÁRCSÁK

Stílusos megjelenés

Keréktárcsák széles választéka áll rendelkezésére, hogy az önnek leginkább megfelelőt választhassa. Legyen az akár sportos vagy elegáns, az új SEAT Alhambra keréktárcsa kínálatában mindent megtalál.

BELSŐ TÉR

Szórakoztató utazás

A SEAT Alhambra mindenki számára elegendő helyet biztosít. A modern belső tér kialakítása magába foglalja a számos tárolási lehetőséget, és akár heten is kényelmesen utazhatnak. A vezetőülés masszázs és memória funkciójának köszönhetően a hosszú utazás is pihentető lehet. A két hátsó üléssort ledöntve a 2430 literesre bővíthető csomagtér a váratlanul felbukkanó programot és eseményt is segít megoldani.

LEHAJTHATÓ ÜLÉSEK

Utazás 32 féleképp

Az új SEAT Alhambra mind a hét ülése teljesen összehajtható, mely 32 lehetséges elrendezést tesz lehetővé. Az Alhambra a család sokszínű és változatos igényeit maximálisan kielégítő, ideálisan sokoldalú családi autó.

 

2430l

csomagtér

6

ülés

LEHAJTHATÓ ÜLÉSEK
PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Engedje be a napfényt!

A SEAT Alhambra belterének kialakítása során a kényelem és praktikus kialakítás egyformán fontos szerepet játszott. Bőr vagy textil kárpitozású ülések biztosítják az utazók kényelmét. Az opcionális extraként választható, elektromos panorámatető mintegy háromszor nagyobb a hagyományos napfénytetőknél. Belül is nagy. Kívül is nagy. A helykínálat igazán bőséges.

RÉSZLETEK

Stílusos anyaghasználat

MŰSZERFAL

Minden egy karnyújtásnyira.

FÉNYÁRADAT

Engedje be a napfényt!

FÉNYSZÓRÓ

Bi-Xenon fényszórók kanyarfény funkcióval.

BELSŐ TÉR

Kényelmes vezető és utasülések.

Alhambra

Stílusosabb, mint valaha.

KÜLSŐ TÜKRÖK

Elektromosan állítható és fűthető tükrök a nagyobb kényelemért és biztonságért.

HELYKÍNÁLAT

Számtalan tárolási lehetőség.