Alhambra

Euro-NCAP-értékelés

KÉNYELEM

Elektromos tolóajtók
DIZÁN

Kiválóság továbbfejlesztve

A SEAT Alhambra kialakításának köszönhetően messze kitűnik kategóriájában. Családi autó, mely nem csupán kényelmes és praktikus, de stílusos és egyedi megjelenésű is. A tágas helykínálat, a technológia megoldások és a szórakoztató funkciók minden családtag elégedettségét garantálják. A hétvégi családi kirándulástól a gyerekek iskolába szállításáig a SEAT Alhambra minden kalandra és feladatra ideális társ.

TECHNOLÓGIA

Technológia az egész család számára

A SEAT Alhambrában technológiai téren is számos újdonság található, melynek célja egy családközpontúbb, praktikusabb és kényelmesebb beltér kialakítása. A vezetést támogató és biztonsági rendszerek mellett számos szórakoztató funkció garantálja az élménydús utazást minden családtag számára.

Navigációs rendszer
Vezetőoldali ülés masszázs funkcióval
Bi-Xenon fényszórók kanyarfény funkcióval
Parkolóradar elöl és hátul
BIZTONSÁG

Megbízható kezekben

A SEAT Alhambrában a szórakozás mellett a biztonság elsőszámú prioritást élvez. Gazdag biztonsági funkciókkal felszerelve érkezik a nyugodt és balesetmentes utazás érdekében. Az EuroNCAP teszten maximális, ötcsillagos elismerést nyert. Biztos lehet benne, hogy az Alhambrában megbízható kezekben van családja.

7 légzsák
Fáradtságérzékelő rendszer
Holttérfigyelő rendszer
KÖRNYEZET

Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás, nagyobb teljesítmény

Az Ecomotive motorok a nagy teljesítményt alacsony fogyasztással ötvözik. A Start/stop rendszernek, az energia visszanyerő rendszernek és a csökkentett ellenállású abroncsoknak köszönhetően nemcsak pénztárcáját, de környezetét is védi. 

TARTOZÉKOK

Tegye személyesebbé autóját

A SEAT Alhambra számára egy sor SEAT Eredeti tartozékok áll rendelkezésre, amelyekkel tökéletesen a saját ízlésére szabhatja autóját.

SEAT SZERVIZ

A legjobb kezekben

Szeretnénk, ha korlátlanul élvezhetné az Alhambra előnyeit. Ezt segíti hatékony, magas színvonalú szervizszolgáltatásunk is. Célunk, hogy jó kezekben érezhesse magát és autóját is. 

FELSZERELTSÉGI SZINTEK SEAT Alhambra

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés