Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
SEAT EREDETI TARTOZÉKOK

Az Ön tökéletesen egyedi SEAT-jáért

Tegye SEAT-ját egyedivé a sokoldalú SEAT Eredeti Tartozékokkal. Válassza a sportos, praktikus és komfortos ötletek közül azt, amely legjobban illik Önhöz és SEAT-jához.

Szállítás

Megoldás minden igényhez

Csomagtér elválasztó rács

A rács elválasztja az utasteret a csomagtértől és biztosítja a poggyászok biztonságos szállítását. Gyorsan és egyszerűen feltehető, csak néhány kézmozdulat és ugyanolyan könnyen eltávolítható. 

Kihajtható csomagtérszőnyeg

A kihajtható csomagtér szőnyeggel optimálisan kihasználhatja az Alhambra tárolókapacitását. A sík csomagtér padló biztosítja a maximális kényelmet.

Csomagtérszőnyeg

Praktikus és ellenálló: A méretpontos csomagtérszőnyeg a megemelt széleinek köszönhetően tökéletesen megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és a kiömlött folyadéktól. Saválló, mosható és csúszásmentes.

SZÁLLÍTÁS

Megoldás minden igényhez

Kirándulás, szabadidő vagy sport: a SEAT szállítási megoldásaival mindig Önnel lesz, ami fontos Önnek. Az alaptartó minden további szállítási tartozék alapja, például a praktikus kerékpártartóé is.

TELJESÍTMÉNY

Sportos karakter

Hangsúlyozza autójának sportos jellegét, a SEAT Eredeti Tartozékokkal minden lehetősége megvan ehhez. A sportos autódekorációk, aerodinamikai készletek, sportpedálok és még sok más minden autóvezető szívét megdobogtatják.

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Az elegánstól a sportosig

Mindegy, hogy Ön a sportos, vagy az elegáns megjelenést részesíti előnyben - a stílusos SEAT Eredeti Könnyűfém keréktárcsák minden ízléshez a megfelelő dizájnt kínálják.

INFOTAINMENT

Csúcstechnika

A SEAT-nál a legmodernebb technika lapul nem csak a motortér tető alatt, hanem a belső térben is. Smartphone és zenelejátszó adapter biztosítja a maximális kapcsolatot. A beszédfelismerő rendszernek köszönhetően Ön zavartalanul koncentrálhat a forgalomra miközben telefonál. A navigációs berendezések pedig a leggyorsabb utat mutatják a célig.  

VÉDELEM

Tökéletesen védve

Hogy az Ön SEAT-ja tovább nézzen ki újnak, még akkor is, ha már sok kalandot éltek át együtt. A csomagtértálcával tiszta marad a csomagtartó, a szövetszőnyeg a lábteret tartja tisztán. A sárfogó gumik pedig a karosszériát védik a felverődő portól és kövektől.

Külső részletek

Elegáns megjelenés

Elég egyszer meglátni, és már rögtön felismerhető, hogy mi különbözteti meg a többi modelltől. Az impozáns családi egyterű stílusa és a formavilága az, ami felhívja magára a figyelmet. A SEAT Eredeti Kiegészítőkkel, mint például a külső tükör króm díszítésével még egyedibb megjelenést kölcsönzünk az Alhambra-nak.

Biztonság

Biztonság útközben

Az Ön biztonsága számunkra a legfontosabb, ezért a SEAT Eredeti Biztonsági tartozékoknál nem ismerünk kompromisszumot. Ez éppúgy vonatkozik modern gyermeküléseinkre, mint a hóláncokra vagy a láthatósági mellényekre.

SEAT MÁRKASZERVIZ KERESŐ