Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TECHNOLÓGIA

Technológia az egész család számára

A SEAT Alhambrában technológiai téren is számos újdonság található, melynek célja egy családközpontúbb, praktikusabb és kényelmesebb beltér kialakítása. A vezetést támogató és biztonsági rendszerek mellett számos szórakoztató funkció garantálja az élménydús utazást minden családtag számára.

SEAT MEDIA SYSTEM PLUS

Élvezze a zenét

Az Alhambra a modern információs-szórakoztató szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. SEAT Media System Plus USB, Aux‐in bemenet, SD kártya, Bluetooth csatlakozóval, audio streaming funkcióval, 8 hangfallal, és 6,5 colos színes, érintőképernyős kijelzővel áll az utasok rendelkezésére. Mindez integrált navigációs rendszerrel, audio streaming funkcióval és Bluetooth konnekcióval is elérhető.

BI-XENON FÉNYSZÓRÓK

Csodás fények

Az adaptív (AFS) fényszórórendszerrel és automatikus fényszóró-állítással (High Beam Assist) felszerelt Bi-Xenon fényszórók automatikusan tompított világításra kapcsolnak, ha szemből közeledő járműveket észlelnek.

MASSZÁZSÜLÉSEK

Pihenés gombnyomásra

A kényelem és kényeztetés csúcsát jelentő opcionális masszázsülések fűthetőek és deréktájon mechanikus masszázsfunkcióval vannak ellátva. Javítják a tartást, és segítenek megőrizni az utazók egészségét, csökkentik a gerincoszlop terhelését és javítják a lábak vérkeringését.

PARKOLÓ ASSZISZTENS

Az ön személyes segítsége

A parkolást a jármű körüli akadályokat a képernyőn megjelenítő parkoló radar mellett a parkoló asszisztens segíti. Ultrahangos ézékelő segítségével folyamatosan keresi az alkalmas parkolóhelyeket, majd az ideális ívet kiszámolva gyakorlatilag önállóan kormányozza be az autót az üres helyre.

EXTRÁK

Biztonság az ön kényelméért

1
2
3
4
1
KULCSNÉLKÜLI NYITÁS

A SEAT Alhambra kulcsnélküli nyitást és indítást is kínál, a maximális kényelem és biztonság érdekében. Az autóhoz közelítve a KESSY rendszer érzékeli a vezető zsebében levő kulcsot, és automatikusan nyitja a zárakat. A motor beindítása pedig a start gomb megnyomásával történik.

2
Adaptív futómű CONTROL

Négy független szenzor elemzi a vezetési körülményeket és az útviszonyoknak megfelelően hangolja a felfüggesztést. 

3
EASY FOLD RENDSZER

A két hátsó üléssor és az első utasülést az Easy-fold rendszernek köszönhetően könnyedén lehajthatja. Az eredmény akár a 2430 literes csomagtér.

4
DSG VÁLTÓ

A kormány mögött elhelyezett váltófülekkel rendelkező DSG váltóval manuális módban is vezethetjük az autót, illetve a nagyobb kényelem érdekében bármikor automata módra válthatunk.

ELEKTROMOS TOLÓAJTÓK

Csak könnyedén

A kényelem és praktikum nem csupán az utastérben jelenik meg. Ha tele van a kezünk bevásárlószatyrokkal, sportfelszereléssel vagy akár a gyerekekkel, a KESSY kulcs nélküli ajtónyitó rendszer biztosítja, hogy az új SEAT Alhambra mindig nyitott ajtókkal várjon minket. A hátsó, elektromos tolóajtók pedig minden korábbinál könnyebbé teszik a ki- és beszállást, illetve a pakolást.

START/STOP RENDSZER

Környezetbarát

A rendszerrel csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást, és ezzel együtt a CO2- kibocsátást is. A Start/Stop rendszer csak üresben aktiválódik. A motor teljesen leáll és addig úgy is marad, amíg ki nem nyomja a tengelykapcsoló-pedált. Induláshoz elég kinyomni a tengelykapcsoló-pedált, egyesbe kapcsolni, és a motor máris önműködően újraindul.

4DRIVE

Készen áll az útra

Az Alhambra modern és hatékony összekerék-meghajtással is választható. Az ötödik generációs Haldex tengelykapcsoló azonnal reagál a vezetési körülményekre, ezáltal jobb úttartást és dinamikus vezetési élményt garantál bármilyen körülmény között.

MOTORVÁLASZTÉk

Indítsa be a motort!

EU-információ a hajtóanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid (CO2) kibocsátásról a VO (EG) 715/2007 szerint: A megadott értékeket a VO (EG) 715/2007 előírásban szereplő előírásnak megfelelően mérték. Az adatok nem egyes járművekre vonatkoznak és nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Extrák és tartozékok felszerelése (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) eltérő fogyasztási és szén-dioxid (CO2) kibocsátási értékeket eredményeznek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.