Biztonság

Vezess félelem nélkül.

Nincs olyan, hogy túlzott védelem. A SEAT Arona minden elemének tervezése során az te biztonságod lebegett a szemünk előtt, hogy megvédhessünk mindent, ami számít. Légy merész azért, mert megteheted.

Holttér figyelő rendszer

Láss mindent.

Válts sávot könnyedén a Holttér figyelő rendszernek köszönhetően, mely érzékeli a közeledő járműveket és fényjelzéssel figyelmeztet a visszapillantó tükrön.

eCall

Mindig elérhető.

Az eCall rendszer mindig figyel rád. Egy esetleges baleset esetén pedig továbbítja a helyzetedet a segélyszolgálatnak. Bárhol is legyél.

 

Biztonsági funkciók.

Ismerd az utat. Oda-vissza.

Hátsó keresztforgalom figyelés

Kitolatnál a forgalomba? Ne aggódj. A hátsó keresztforgalom figyelmeztetés azonnal megállítja autódat, ha másik járművet vagy tárgyat észlel mögötted. Így csak a következő úti célon kell gondolkoznod.

Másodlagos ütközésvédelem

Ütközés esetén a másodlagos ütközésvédelem villámgyorsan működésbe lép. Meggátolja a további ütközéseket, miközben az irányítás végig az te kezedben marad. Élvezd a kétszeres védelem megnyugtató érzését.

 

Fáradtság-figyelő rendszer

Néha még a legvakmerőbbeknek is pihenniük kell. Az új SEAT Arona fáradtságérzékelő rendszere monitorozza a sofőr vezetési magatartását és érzékeli, ha elfárad. Ilyen esetben mindig figyelmeztet a szükséges pihenőre.

Hill Hold kontroll

Emelkedőn felfelé? Nem probléma.

Az emelkedők nem lassíthatnak le. A Hill Hold asszisztens segítségével játszi könnyedséggel közlekedhetsz bármilyen környéken. A rendszer méri és elraktározza a féknyomás szintjét, így bármilyen meredek terepen könnyedén elindulhatsz, kézifék használata nélkül.

Hátsó tolatókamera és Hátsó tolatóradar

A könnyed manőverezésért.

Egy szűk helyet találtál csak? Most olyan egyszerűn láthatsz hátrafele is, mint előre.

Fáradtság-figyelő rendszer

Kell egy szünet?

A rendszer figyeli a vezető viselkedését. Figyelmeztet, ha csökken a koncentráció, hogy félre tudj húzódni.

 

Szeretnél többet megtudni a SEAT Arona-ról?