Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
DIZÁJN

A modell új. A minőség a régi.

Ha elég bátor ahhoz, hogy változtasson, lenyűgöző dolgok történnek. Az új SEAT Aronát arra tervezték, hogy belül és kívül egyaránt egyedi legyen. A forma és a funkcionalitás tökéletes összhangja. Azért készült, hogy segítsen Önnek előre lépni. Készen áll a kihívásra?

KÜLSŐ DIZÁJN

Az önbizalom jól áll.

Nem a visszafogottság jellemzi? Az új SEAT Aronával biztosan kitűnik a tömegből. A Full LED fényszórók és a LED hátsó lámpák segítenek, hogy mindig jól lásson, és láthatóvá váljon. Az áramvonalas élek és a dinamikus vonalvezetés gondoskodik róla, hogy azt tehesse amit csak szeretne és közben végig kifogástalan legyen a megjelenése.

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

Tündökölni jó

Amikor mindent az irányítása alatt tart, azt mások is észreveszik. A Full LED fényszórókkal mindig Önnél az előny. Sötétség? Időjárási viszontagságok? Nem probléma.

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

Tündökölni jó

Amikor mindent az irányítása alatt tart, azt mások is észreveszik. A Full LED fényszórókkal mindig Önnél az előny. Sötétség? Időjárási viszontagságok? Nem probléma.

SZÍNEK

Bízzon az ösztöneiben.

UNI fényezés
Metál fényezés
KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Az út csak az Öné.

Erő. Könnyedség. Mozgékonyság. Ön tudja merre tart, érjen oda stílusosan. A sárvédőív nyújtotta védelem és a nagyobb hasmagasság mellett nincs, amire ne lenne képes.

BELSŐ DIZÁJN

Többre vágyik? Jól teszi.

Eljön az életben az a pillanat, amikor már többre vágyunk. Több térre, hogy kiteljesedhessünk. A legkorszerűbb technológiákra, melyek segítenek céljaink elérésében. Bátran sorolja kívánságait. Az új SEAT Arona készen áll.

Sebességváltó

Luxus érintés

Kijelző

Vegye át az irányítást

Első ülések

Üljön magasabban

Műszerfal

Kifinomult elegancia

Komfortülések

Kényelem mindenki számára
ÜLÉSHUZAT

Egy igazi egyéniség?

Azoknak, akik pontosan tudják, hogy mit és hogyan akarnak mondani. Üzenjen a tökéletes belső térrel. Személyre szabhatóság tucatáru helyett.

 

 

TÖBBSZÍNŰ HANGULATVILÁGÍTÁS

Mától Ön teremti a hangulatot.

Fedezze fel

Az élet lenyűgöző lehet, ha követi az ösztöneit. Egy gombnyomásra kedve szerint megváltoztathatja a belső tér világítását.

BELSŐ TÉR

Minden az Öné lehet

Nyújtózzon ki. Tárja ki a szárnyait. Hasson másokra.Vigyen magával mindenkit vagy induljon útnak egyedül, az új SEAT Aronában bőven van hely (és még egy kicsit több is).

CSOMAGTÉR

Miért kötne kompromisszumot?

Vannak helyzetek, amikor nagyobb méretű dolgokat kell magunkkal vinnünk. Az új SEAT Arona masszív, 400 literes csomagtérrel rendelkezik. Hogy mihez kezd vele? Amihez csak kedve van.