Az új SEAT Arona

Euro-NCAP-értékelés

DIZÁJN

Egyedi megjelenés

TECHNOLÓGIA

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő

BIZTONSÁG

Holttérfigyelő rendszer

CSOMAGTÉR

400l
DIZÁJN

Végzi a dolgát.

Vannak, akik elvsznek a tömegben és vannak akik kitűnnek belőle. Az új SEAT Arona egy crossover, melyet a vakmerőknek terveztek. Azoknak, akik a saját útjukat járják. Számtalan személyre szabható funkció kíséretében egy városi autó mozgékonysága találkozik egy SUV stílusával és esszenciájával. Megérkezett és bevetésre kész. És Ön?

TECHNOLÓGIA

Egy új, vakmerő világ.

Keljen útra a legújabb SEAT technológia kíséretében. Elintézné teendőit? Maradjon kapcsolatban a Full Link technológia segítségével. Spórolna az energiával? A vezeték nélküli mobiltelefon töltője ugyanezt teszi. Túl van a nehezén? A Kessy rendszer segítségével a be- és kiszállás csak pillanatok kérdése.

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő
8" Full Navi rendszer
Pulzáló fényű motorindító gomb
BeatsAudio™
BIZTONSÁG

Önnél az irányítás.

Bármerre jár, az új SEAT Arona támogatja Önt. Nyílt úton haladva vagy szűk helyekről manőverezve, Önt és utastársait a legkorszerűbb biztonsági funkciók védik. Tegye azt, amire vágyik. Biztonságban van.

Adaptív sebességtartó automatika & Front Assist
6 légzsák
Holttér figyelő rendszer
Hátsó keresztforgalom figyelmeztetés
GALÉRIA

Tegyen mély benyomást.

Az új SEAT Arona nemcsak másképp csinálja. Minden mozdulatát elegancia jellemzi. Erőteljes külső vonalvezetés. Roppant tágas belső tér. Tiszteletet parancsoló műszerfal és kormánykerék. Beépített 8” kijelző. Most Ön következik.

X metszet

Élesebb és elegáns.

Ülések

Kényelem és tökéletes magasság.

Első kerék

360°-os agilitás.

Kormány és sebességváltó

Igazi élvezet kézbe venni.

Full LED

Minden tekintettel az útra figyel.
TARTOZÉKOK

Legyen merész.

Még többre vágyik? Az új SEAT Arona rendelkezésére áll. Bármivel is foglalkozik, tegye gyorsabbá, okosabbá, vonzóbbá. Extrák széles választéka várja, hogy kedvére válogathasson közülük. Bárhogy viheti, ahogy kívánja.

STREET ART

Végzi a dolgát.

Bízzon az ösztöneiben. Vegye el, ami az Öné. Tapossa ki a saját útját. Amint ráérez, egyből minden a helyére kerül. Nézzen meg, a nemzetközi hírű street artist Mateo-t munka közben és azonnal megérti.

 

 

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés