Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TARTOZÉKOK

Vágyjon többre. Tegyen többet. Legyen vakmerőbb.

Az Ön világában bármi lehetséges. Az új SEAT Arona gondolskodik róla, hogy intelligensen és biztonságosan vezessen, miközben dekoratív dizájn elemek és személyre szabott díszszegélyek díszítik autóját. Itt az ideje felszerelkezni Arona stílusban.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ KÜLSŐ

Semmi kompromisszum. Csak lehetőségek.

Legyen stílusos és még több annál. A ködlámpa és az oldalsó díszszegélyek Piano fekete vagy ezüst, míg a csomagtérajtó Matt króm vagy Piano fekete színekben pompázhat. Az alkalomhoz illő megjelenés garantált.

DEKORATÍV BELSŐ TÉR

Minden képzeletet túlszárnyal..

Válassza a változatosságot. Sportos vagy elegáns kormány? Sebességváltó, pedálok és lábtartók ezüstben? Ön kitűnik a tömegből, ahogy az új Aronája is.

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK, TÜKÖR ÉS KÜSZÖBBORÍTÁS

A részletekben rejlő erő. Ez mind az Öné lehet..

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

A 18" fényes Piano fekete és matt Sport fekete keréktárcsák határozott fellépést kölcsönöznek. Miért ne? Ne hagyja ki!

 

 

VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

Az új SEAT Arona visszapillantó tükre elérhető Fitness zöld vagy Rose gold színekben. Valahányszor odapillant mindig érezni fogja azt a bizonyos pluszt.

 

KÜSZÖBBORÍTÁS

Legyen stílusos Arona módra. Az oldalsó küszöbborítás személyre szabható ezüst, Fitness zöld illetve Gyöngyház arany színekben a merészségből fakadó extra kisugárzásért.

VONÓHOROG

Szeretné magával vinni? Ne habozzon.

Tegye még egyszerűbbé a mindennapokat egy, az új SEAT Aronára felszerelt vonóhoroggal. Így bármilyen helyzetbe kerül, Ön készen áll arra, hogy bármit szállítson.

MEREV CSOMAGTÉRPADLÓ

Vigye magával. Bármire is vágyik.

A méretre szabott merev csomagtérpadló tökéletesen illeszkedik a 400 literes csomagtérbe. Bármit is szállít, védje meg és tartsa tisztán autóját a csúszásbiztos csomagtérpadlóval.

SÁRVÉDŐK

Keljen útra. Legyen rendíthetetlen.

Jusson túl a legviszontagságosabb útszakaszokon a közvetlenül a kerekek mögött található sárvédőkkel, melyek megóvják új Aronáját. A megfelelő védelem garantált. Többre nincs is szüksége.