Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Tartozékok

Vágyjon többre. Tegyen többet. Merjen többet.

Az Ön világában bármi lehetséges. A SEAT Arona gondolskodik róla, hogy intelligensen és biztonságosan vezessen, miközben dekoratív dizájn elemek és személyre szabott díszszegélyek díszítik autóját. Itt az ideje felszerelkezni Arona stílusban.

Merev csomagtérpadló

Vigye magával. Bármire is vágyik.

A méretre szabott merev csomagtérpadló tökéletesen illeszkedik a 400 literes csomagtérbe. Bármit is szállít, védje meg és tartsa tisztán autóját a csúszásbiztos csomagtérpadlóval.

Személyre szabható külső

Semmi kompromisszum. Csak lehetőségek.

Legyen stílusos és még több annál. A ködlámpa és az oldalsó díszszegélyek Piano fekete vagy ezüst, míg a csomagtérajtó Matt króm vagy Piano fekete színekben pompázhat. Az alkalomhoz illő megjelenés garantált.

Vonóhorog

Szeretné magával vinni? Ne habozzon.

 Tegye még egyszerűbbé a mindennapokat egy, a SEAT Aronára felszerelt vonóhoroggal. Így bármilyen helyzetbe kerül, Ön készen áll arra, hogy bármit szállítson.

Dekoratív belső

Minden képzeletet túlszárnyal..

Válassza a változatosságot. Sportos vagy elegáns kormány? Sebességváltó, pedálok és lábtartók ezüstben? Ön kitűnik a tömegből, ahogy az Aronája is.

Extrák

A részletekben rejlő erő. Ez mind az Öné lehet..

Könnyűfém keréktárcsák

A 18" fényes Piano fekete és matt Sport fekete keréktárcsák határozott fellépést kölcsönöznek. Miért ne? Ne hagyja ki!

 

 

Visszapillantó tükör

Az új SEAT Arona visszapillantó tükre elérhető Fitness zöld vagy Rose gold színekben. Valahányszor odapillant mindig érezni fogja azt a bizonyos pluszt.

 

Küszöbborítás

Legyen stílusos Arona módra. Az oldalsó küszöbborítás személyre szabható ezüst, Fitness zöld illetve Gyöngyház arany színekben a merészségből fakadó extra kisugárzásért.

Sárvédők

Keljen útra. Legyen rendíthetetlen.

Jusson túl a legviszontagságosabb útszakaszokon a közvetlenül a kerekek mögött található sárvédőkkel, melyek megóvják  Aronáját. A megfelelő védelem garantált. Többre nincs is szüksége.