Technológia

Töltődjön fel! Önnél az irányítás.

Amit akar. Amikor akarja. Ahol csak akarja. Az új SEAT Arona technológiája lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradjon. Öné az irányítás. Full Link, Kessy - kulcsnélküli nyitás/indítás, belső hangulatvilágítás és vezeték nélküli mobiltelefon töltő. Szokjon hozzá, hogy az Ön kezében van az irányítás.

VEZETÉK NÉLKÜLI MOBILTELEFON TÖLTŐ ÉS GSM ANTENNA

A világ sosem áll meg.

Útközben is fontos, hogy kapcsolatban maradjon. A Connectivity Box vezeték nélküli töltőfelületének segítségével bármikor könnyedén feltöltheti telefonját. A GSM-erősítő pedig gondoskodik a megfelelő jelerősségről.

8” KIJELZŐ FULL LINKKEL

Mostantól megállíthatatlan.

Kapcsoljon össze mindent, amit szeret bárhol és bármikor a Full Link és a 8" kijelző segítségével. Ossza meg élményeit, hallgassa kedvenc zenéit és tájékozódjon könnyedén Apple Car Play™, Android Auto™ vagy Mirror Link™ segítségével. Ha a teljes élete egy karnyújtásnyira van, a határ a csillagos ég.

TECHNOLÓGIA

Haladjon saját ritmusában.

KULCSINÉLKÜLI NYITÁS PULZÁLÓ FÉNYŰ MOTORINDÍTÓ GOMBBAL

Kinek van ideje a kulcsát keresgélni? Önt leköti a felfedezés. Amint megközelíti az új SEAT Aronát a kulcsnélküli nyitás funkció automatikusan feloldja a zárat. A motor standby módba kapcsol, így csak meg kell nyomnia a pulzáló fényű motorindító gombot és kész, már indulhat is.

BEATSAUDIO™

Mi a kedvenc műfaja? Klasszikus? Jazz? Esetleg egy kis Big Beat? A BeatsAudio™ rendszer 300W erősítőjével, hat hangszórójával és high-end mélynyomójával bármit lejátszhat. Tekerje fel a hangerőt.

ESŐ- & FÉNYSZENZOROK

Változó időjárási viszonyok között vezet? Az új SEAT Arona eső- és fényszenzorai automatikusan érzékelik, ha be kell kapcsolni az abalaktörtlőt, vagy éppen tompítani a fényszóró erején a szembejövő forgalom miatt. Az így megspórolt idő pedig csak az Öné.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BELSŐ TÉR

Vegye át a vezetést erőfeszítések nélkül.

Fedezze fel

Amikor a volán mögött ül, minden információ megjelenik a kijelzőn. Úgy mint a keréknyomás, az üzemanyagfogyasztás, a fáradtság érzékelő rendszer és a parkoló asszisztens. Minden fontos információ megtalálható a letisztult és intuitív műszerfali kijelzőn.

 

SEAT VEZETŐI PROFIL

Váltana?

Senki sem szereti, ha megmondják hogyan vezessen. A SEAT vezetői profil alkalmazkodik az Ön stílusához. Szertne dinamikusabban vezetni? Feszesebb rugózásra vágyik? Nem probléma. Spot vagy Eco üzemmód? Válasszon kedve szerint. Az új Arona éppoly egyedi, mint Ön. A kellemes utazás garantált.

MOTOR TÍPUSOK

Vállassza az Önhöz illő motort!

EU-információ a hajtóanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid (CO2) kibocsátásról a VO (EG) 715/2007 szerint: A megadott értékeket a VO (EG) 715/2007 előírásban szereplő előírásnak megfelelően mérték. Az adatok nem egyes járművekre vonatkoznak és nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Extrák és tartozékok felszerelése (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) eltérő fogyasztási és szén-dioxid (CO2) kibocsátási értékeket eredményeznek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés