Technológia

Tiéd az irányítás.

Amit akarsz. Amikor akarod. Ahol csak akarod. A SEAT Arona technológiája lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradj. Modern megoldások a modern élethez.

Vezeték nélküli töltő És GSM jelerősítő

A világ sosem áll meg.

A Connectivity Box vezeték nélküli töltőfelületének segítségével bármikor könnyedén feltöltheti telefonját. A GSM-erősítő pedig gondoskodik a megfelelő jelerősségről.

8” infotainment hangvezérléssel

Mostantól nincs miért megállnod.

Élvezd a teljes konnektivitást a Full Link és a hangvezérlés segítségével. Aktiváld "Hola Hola" köszönéssel a SEAT új intelligens asszisztensét. Egy határok nélküli életért.

Tehcnológiai megoldások

Haladjon saját ritmusában.

Kulcsnélküli nyitás pulzáló fényű motorindító gombbal

Kinek van ideje a kulcsát keresgélni? Önt leköti a felfedezés. Amint megközelíti az új SEAT Aronát a kulcsnélküli nyitás funkció automatikusan feloldja a zárat. A motor standby módba kapcsol, így csak meg kell nyomnia a pulzáló fényű motorindító gombot és kész, már indulhat is.

BEATS Audio™

Mi a kedvenc műfaja? Klasszikus? Jazz? Esetleg egy kis Big Beat? A BeatsAudio™ rendszer 300W erősítőjével, hat hangszórójával és high-end mélynyomójával bármit lejátszhat. Tekerje fel a hangerőt.

Eső- és fényszenzorok

Változó időjárási viszonyok között vezet? Az új SEAT Arona eső- és fényszenzorai automatikusan érzékelik, ha be kell kapcsolni az abalaktörtlőt, vagy éppen tompítani a fényszóró erején a szembejövő forgalom miatt. Az így megspórolt idő pedig csak az Öné.

Minőségi belső tér

Vedd át az irányítást - erőfeszítések nélkül.

 Mikor a volán mögött ülsz minden információra szükséged lehet a kijelzőn. Most itt van minden, csupán egy karnyújtásnyira.

SEAT vezetői profil

Magasabb fokozatba kapcsolnál?

Szeretnél dinamikusabban vezetni? Feszesebb rugózásra vágysz? Nem probléma. Sport vagy Eco üzemmód? Válassz kedved szerint. Az Arona pont annyira egyedi, mint Te.

SEAT Digitális Műszerfal

Nincs idő zavaró tényezőkre.

Te az útra koncentrálsz, mely előtted van. A SEAT Digitális Műszerfala pedig a többire.

Szeretne többet megtudni a SEAT Aronáról?