Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Fenntartható fejlődés

FENNTARTHATÓSÁG: A JÖVŐ MOST KEZDŐDIK

Minden egyes általunk fejlesztett járművel felelősséget vállalunk környezetünkért. Nemcsak magát a járművet, de a gyártás folyamatát is igyekszünk minél inkább erőforrás-kímélő módon alakítani. 

SEAT al Sol

Napkollektor-telep

Mi büszkélkedhetünk az autóipar legnagyobb, 276 000 m2 alapterületű napkollektor-telepével - így két gyárunk van egyszerre: egy járműgyár és egy villamos erőmű. Így évi 7000 tonnával tudjuk csökkenteni CO2-kibocsátásunkat. 

Felelősség

A következő generáció

Az elmúlt 50 év során több mint 2500 fiatal szakember vett részt a SEAT spanyolországi képzési programján. Ennek keretében tapasztalt mérnökeink továbbadják tudásukat és ismereteiket a következő generációknak. 

Legjobb munkahely tanúsítvány

Egy kiváló munkahely

A SEAT világa tele van lehetőségekkel. Ezért kapta meg a németországi SEAT a legjobb munkaadóknak járó kitüntetést. A spanyolországi SEAT-ot pedig 2015-ben az ország egyik legjobb munkaadójává választották. 

Gazdaságosság

Értékek értéktöbblettel

Környezetbarát filozófiánk sokkal több egy hirtelen támadt, látványos ötletnél. Az ökológiai előnyök kiegészülnek a régió életében játszott gazdasági szereppel: A spanyolországi SEAT 14 000 dolgozót alkalmaz, és további 56 000 embert foglalkoztat beszállítóként vagy szolgáltatóként