Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
INNOVÁCIÓ

ÖTLETEK, AMELYEKBŐL VALAMI EGYEDI SZÜLETIK

Innovációs teljesítményünk a martorelli Technikai Központban dolgozó több mint ezer kolléga kemény munkájának eredménye. A hely, ahol inspiráló gondolatokból járműveink formatervezése és fejlesztése révén életre kel a technológia.

Technikai központ

A SEAT szíve

1
2
3
4
1
Technikai központ

Miután 1975-ben megnyílt Technikai Központunk a Barcelonához közeli Martorell településen, lehetővé vált a teljesen független járműfejlesztés és -gyártás. Itt születnek az innovatív ötletek elkötelezett, maximalista kollégáink fejéből - itt születik a Technology to Enjoy.

2
Dizájnközpont

Itt dolgoznak formatervezőink a járművek belső és külső megjelenésének tökéletesítésén. Csak így biztosíthatjuk, hogy minden egyes modell a rá jellemző egyedi személyiségjegyekkel rendelkezzen. 

3
Fényalagút

Itt tesztelnek fényerő és egységesség szempontjából mindent, ami világít: A LED hátsó lámpáktól kezdve a belső tér megvilágításán át a Full-LED fényszórókig. 

4
Hangtesztek

Mérnökeink a motor hangjától kezdve az ajtócsukódásig minden egyes hangelemet tesztelnek a tökéletes járműakusztika megteremtése érdekében. 

FULL LED- FÉNYSZÓRÓK

Briliáns újítás

A SEAT Leon volt az első modell a maga kategóriájában, amely Full LED fényszórókkal készült. Ennek az újításnak köszönhetően tökéletesen megvilágított utcán, szinte nappali fény mellett autózhatunk, amely ráadásul a szemet is kíméli.

SZIMULÁTOR

Vizualizált tökéletesség

A fejlett technológiának köszönhetően az egyes modellek minden elemét meg tudjuk jeleníteni és össze tudjuk állítani virtuálisan. Így a lehető legpontosabb elemzésre van módunk, és tökéletesíthetjük modelleinket, mielőtt még valósággá válnak. 

KONNEKTIVITÁS

Mindig kapcsolatban

Az applikáció segítségével az okostelefonok élményét viheti magával az autóba. Maradjon kapcsolatban maximális vezetési élménnyel párosulva.

Read to me- funkció

Szinkronizálja e-mailjeit, üzeneteit, Facebook profilját okostelefonján és a DriveApp felolvassa az érkező információkat.

SEAT DriveApp

A SEAT DriveApp a MirrorLink™ segítségével olyan funkciókat is elérhet, mint például az időjárás előrejelzés, közösségi média hírfolyam, vagy válaszható kihívások, mellyel fejlesztheti vezetői szokásait.

CHALLENGER

A SEAT DriveApp rendszeren keresztül több kihívást is választhat, hogy javítsa vezetői szokásait.

Full Link technológia

A Full Link technológiának köszönhetően egész úton biztonságosan élvezheti az okostelefonok nyújtotta kényelmet MirrorLink™, Android Auto™ vagy az Apple CarPlay™ segítségével.

KÉPERNYŐ

Szabja enyéni igényeire a képernyőt, és érje el kedvenc alkalmazásait egy kattintással.
VIRTUÁLIS GYÁR

Digitalizált érzékek

Munkatársaink a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, hogy szó szerint minden érzékszervükkel elmerülhessenek a járművekben, mielőtt azok valósággá válnak. 

PASSZÍV BIZTONSÁG

Tesztelt megbízhatóság

A passzív biztonságért felelős mérnökeink is elkötelezettek a tökéletesség iránt. Ők gondoskodnak arról, hogy mind az autóban ülők, mind a közlekedés többi résztvevője a lehető legnagyobb biztonságban legyen minden egyes út során.