Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
MINŐSÉG

A TÖKÉLETES CSAPAT

Maximalisták vagyunk, és tudjuk, hogy gyakran éppen egy apró részletből születik valami egyedi. És mivel ez az apró részlet bármely alkotóelem lehet, gondoskodunk arról, hogy minden a lehető legjobb minőségű legyen. 

GYÁR

Táncoló robotok

A jármű-összeszerelést végző kétezer robotunk tökéletes szinkronban mozog egymással, így biztosítva járműveink kiváló minőségét és tökéletességét. Munkatársaink irányításával olyan precizitással dolgoznak, ami egy tökéletes koreográfiára emlékeztet. 

Vonalvezetés

Egyedülállóan vonzó

A SEAT formatervezési folyamatában a kis részletekből születnek a legegyedibb megoldások. Így lehetséges, hogy modelljeink vonalvezetése, a dinamikus részletekkel és hangsúlyokkal, éppolyan egyedülálló legyen, mint Ön. 

Járműgyártás

Érezhető minőség

Ügyelünk a részletekre

Mielőtt egy modell elhagyja a gyárat, szakembereink a legapróbb részletekig mindent megvizsgálnak: a fényszóróktól kezdve a kipufogóig, az ajtóktól kezdve az ablakokig.

Kritikus szemmel

Ha a karosszéria elkészült és a fényezés is megtörtént, szakembereink a legnagyobb figyelemmel ellenőrzik az egyes alkatrészek beszerelését, hogy az elejétől a végéig minden tökéletes legyen.

A legnagyobb elővigyázatossággal

Ha a jármű váza elkészült, felkerülnek a mechanikus alkatrészek a karosszériára. Előtte azonban viasszal konzerválják a karosszériát, hogy minimális legyen a károsodás lehetősége.

Biztos kezekben

Bár a SEAT-nál a legmodernebb technológia gondoskodik a gyors és hatékony gyártásról, mégis a precíz, tökéletes emberi kézimunka az, amely a könnyűfém kerekektől kezdve a műszerfalig valami teljesen egyedit alkot járműveinkből.

Tökéletes forma

Ha a présgép elkészítette a karosszéria valamennyi elemét, gyártási szakembereink a szerelőszalagon összeállítják azokból a SEAT modell vázát. Már ekkor jól látszik a SEAT tetszetős vonalvezetése.

Szenvedélyünk a tökéletesség

A gyártócsarnokban dolgozó munkatársaink a legújabb technológiákat alkalmazzák a valódi tökéletesség elérése érdekében. Így például csak a műszerfal, az ülések és a többi belső felszerelési tárgy beépítése után kerül sor az ajtók beszerelésére, hogy ne sérüljön a jármű.

Kialakul a forma

Mindig a gyártási folyamat következő lépése a legfontosabb. Ezért a gyártás minden lépésében A-tól Z-ig ellenőrizzük a minőséget. Csak ezután kerül sor a karosszéria fényezésére, majd a végső ellenőrzésre a minőségvizsgáló alagútban.
MODULÁRIS KERESZTMOTOROS PLATFORM

Intelligens gyártás

A hasonló kivitelezésű járművek alapfelépítése a Volkswagen Csoportnál azonos: A moduláris keresztmotoros platform egyszerre garantálja a hatékonyságot és a legmagasabb minőségi színvonalat, valamint a kiváló ár-teljesítmény arányt. 

MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS

Az ellenőrzés jobbá tesz

A tökéletesség három tényező eredménye: Kemény munka, szenvedély és alaposság. Ezzel a meggyőződéssel végezzük szigorú minőség-ellenőrzéseinket - és lelkesítjük ügyfeleinket. 

LEAN DÍJ

Kiváló hatékonyság

A SEAT 2013-ban elnyerte a hatékony gyártási folyamatokért járó neves kitüntetést, a Lean díjat. A díjjal a martorelli gyár innovatív és rugalmas gyártási folyamatait értékelték.