Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TELJESÍTMÉNY

HOGY A VEZETÉS ÉLMÉNY LEGYEN

Sohasem csak a sebesség számít. Hanem az, hogy az autóinkkal megtett minden kilométer örömet okozzon - legyen az akár hosszú vagy rövid út. Minden egyes részlet kidolgozásánál ezt a célt tartjuk szem előtt.

SEAT Sport

Minden nap a dobogón

A SEAT márka a motorsport jegyeit is magán viseli. Ez különösen SEAT Sport osztályunkon érződik: A Technikai Központtal szorosan együttműködve itt dolgozzák fel a versenypályáról beérkező eredményeket, amelyek közvetlenül beépülnek sportos modelljeinkbe. 

SEAT LEON CUP RACER

Erőteljes karakter

A CUPRA továbbfeljlesztésének eredményeként a SEAT Leon CUP Racer egy vérbeli, versenypályára született modell. Négyhengeres, 330 lóerős motorja és hatfokozatú, duplakuplungos váltója megfelel a legmagasabb dinamikai elvárásoknak.

MOTORVÁLASZTÉK

Tökéletes teljesítmény

A gazdaságos Eco TSI motorok a legjobb teljesítményt nyújtják, anélkül, hogy veszítene a sportosságból. Az ACT technológia tartós sebesség esetén a rendszer a hengerek felét lekapcsolja, ezáltal jelentősen csökken az üzemanyag-fogyasztás.

Még több erő

Minden egyes SEAT modellünk egyedülálló vezetési élményt nyújt. Legyen szó hosszú utazásról vagy rövidebb túráról, dőljön nyugodtan hátra és élvezze a SEAT-jában töltött minden pillanatot.

SEAT Leon CUPRA

Minden idők legerősebb sorozatgyártott SEAT gépkocsija.

CUPRA

A 290LE CUPRA motor 6 másodperc alatt gyorsul 100km/h-ra.

Aktív hengerlekapcsolás – ACT

Az 1.4 TSI motorokkal és az aktív hengerlekapcsolási technikával növelheti az energiahatékonyságot, ugyanis az ACT technológia alacsony, ill. közepes fordulatszám mellett kettőt lekapcsol a négy henger közül.

SEAT Ibiza EcoTSI

A gazdaságos EcoTSI motorok a benzinmotorok erejét ötvözik a dízelmotorok alacsony üzemanyagkibocsátásával.
4Drive TECHNOLÓGIA

Négyszer erősebb

További képek

A 4Drive állandó összkerékhajtás és az ötödik generációs Haldex-tengelykapcsoló stabil, kellemes utazási élményt biztosít bármilyen út- és időjárási viszonyok között. 

TERHELÉSI PRÓBÁK

Járművek a teljesítőképesség határán

Minden elképzelhető vezetési szituációban próbára tesszük járműveinket, hogy garantáltan mindenre fel legyenek készítve. A tesztek során több mint 20 000 km-t tesznek meg mínusz 40 és plusz 45 fok közötti hőmérsékletű helyeken. 

NÜRBURGRING

A csúcstartó

Jordi Gené versenypilóta kezei között a SEAT Leon ST CUPRA történelmet írt a maga 280 lóerős teljesítményével: 7:58:12 köridővel - amely néhány századdal ismét túlszárnyalta az SC CUPRA előző évi idejét - beállította a világrekordot az elsőkerék-meghajtású kompakt kombi járművek kategóriájában a Nürburgring legendás zöld poklában. 

Fedezze fel a tökéletesség iránti elkötelezettségünket