Biztonság

Biztonság mindenek előtt.

A SEAT Alhambrában a szórakozás mellett a biztonság elsőszámú prioritást élvez. Gazdag biztonsági funkciókkal felszerelve érkezik a nyugodt és balesetmentes utazás érdekében. Az EuroNCAP teszten maximális, ötcsillagos elismerést nyert. Biztos lehet benne, hogy az Alhambrában megbízható kezekben van családja.

Holttérfigyelő rendszer

Élvezze a nyugodt vezetést.

A holttér-figyelő rendszer a külső tükörben jelzi, ha egy autó közeledik a holttérben, ezáltal még biztonságosabb a sávváltás.

Sávtartó asszisztens

Biztonságosan a pályán.

A sávtartó asszisztens segíthet egy gyakori balesetkiváltó ok elkerülésében azzal, hogy felismeri az útburkolati jeleket. Ha észleli, hogy véletlenül áttért egy másik sávba, hang- és fényjelzést ad, és finoman visszatereli a sávjába. Egy csúcstechnológiás őrangyal az úton.

7 légzsák

Hétszeresen biztonságban.

Képzeljen el hét hófehér légzsákot. De ez nem tündérmese. Az Alhambrában összesen hét légzsák gondoskodik ön és utasai optimális védelméről. Ezek közé tartoznak az első-, oldal-, függönylégzsákok, illetve vezetői térdlégzsák.

Fáradtságérzékelő rendszer

Itt az idő a pihenésre.

A fáradtságérzékelőrendszer a kormánymozdulatokból elemzi a vezető tevékenységét, s bizonyos eltéréseket érzékelve hangjelzés kíséretében pihenőt ajánl. 

Extrák

Még több biztonság.

Jelzőtábla-felismerő rendszer

Egy kamera figyeli az út melletti jelzőtáblákat, a kijelző pedig megjeleníti a szükséges információkat Önnek. Lemaradt véletlen az előző tábláról? Az Alhambra szeme mindig az úton van.

ISOFIX rögzítés

Az ISOFIX gyermekülés-rögzítés rendszer lehetővé teszi a gyors és biztonságos rögzítéséhez két hátsó biztonsági gyerekülések, biztosítva a kicsik mindig biztonságban a fedélzeten a családi autó.

Másodlagos ütközésvédelem

A rendszer baleset esetén csökkenti az autó sebességét, hogy elkerülje a további ütközéseket, így tartva biztonságban téged és utasaid.

SEAT Call

A segítség egy hívásnyira van.

Asszisztenciára van szükséged? A SEAT Szerviz Mobilitás segítségedre lesz. Egy gombnyomás.

Adaptív Tempomat

Tartsd a távolságot.

Az Adaptív Tempomat megtartja a biztonságos távolságot az előtted haladó autótól és alkalmazkodik a forgalom ritmusához. 

Szeretne még többet megtudni a SEAT Alhambráról?