SEAT Eredeti Tartozékok®

Az Ön tökéletesen egyedi SEAT-jáért.

Tegye SEAT-ját egyedivé a sokoldalú SEAT Eredeti Tartozékokkal. Válassza a sportos, praktikus és komfortos ötletek közül azt, amely legjobban illik Önhöz és SEAT-jához.

Szállítás

Megoldás minden igényhez.

Nyaralás, szállítás vagy sport: a SEAT Alhambra által kínált megoldásokkal  kényelmesen szállíthat bármit, ami éppen szükséges Önnek.

Védelem

Tökéletesen védve.

Hogy az Ön SEAT-ja tovább nézzen ki újnak, még akkor is, ha már sok kalandot éltek át együtt. A csomagtértálcával tiszta marad a csomagtartó, a szövetszőnyeg a lábteret tartja tisztán. A sárfogó gumik pedig a karosszériát védik a felverődő portól és kövektől.

Szállítási megoldások

Megoldás minden igényhez.

Csomagtér elválasztó rács

A rács elválasztja az utasteret a csomagtértől és biztosítja a poggyászok biztonságos szállítását. Gyorsan és egyszerűen feltehető, csak néhány kézmozdulat és ugyanolyan könnyen eltávolítható. 

Kihajtható csomagtérszőnyeg

A kihajtható csomagtér szőnyeggel optimálisan kihasználhatja az Alhambra tárolókapacitását. A sík csomagtér padló biztosítja a maximális kényelmet.

Csomagtérborítás

Praktikus és ellenálló: A méretpontos csomagtérszőnyeg a megemelt széleinek köszönhetően tökéletesen megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és a kiömlött folyadéktól. Saválló, mosható és csúszásmentes.

Biztonság

Biztonság útközben.

Az Ön biztonsága számunkra a legfontosabb, ezért a SEAT Eredeti Biztonsági tartozékoknál nem ismerünk kompromisszumot. Ez éppúgy vonatkozik modern gyermeküléseinkre, mint a hóláncokra vagy a láthatósági mellényekre.

Infotainment

Technológia a mindennapokra.

A SEAT-nál a legmodernebb technika lapul nem csak a motortér tető alatt, hanem a belső térben is. Smartphone és zenelejátszó adapter biztosítja a maximális kapcsolatot. A beszédfelismerő rendszernek köszönhetően Ön zavartalanul koncentrálhat a forgalomra miközben telefonál. A navigációs berendezések pedig a leggyorsabb utat mutatják a célig.