Technológia

Technológia az egész család számára.

A SEAT Alhambrában technológiai téren is számos újdonság található, melynek célja egy családközpontúbb, praktikusabb és kényelmesebb beltér kialakítása. A vezetést támogató és biztonsági rendszerek mellett számos szórakoztató funkció garantálja az élménydús utazást minden családtag számára.

SEAT Media System Plus

Élvezze a zenét utazás közben.

Az Alhambra a modern információs-szórakoztató szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. SEAT Media System Plus USB, Aux‐in bemenet, SD kártya, Bluetooth csatlakozóval, audio streaming funkcióval, 8 hangfallal, és 6,5 colos színes, érintőképernyős kijelzővel áll az utasok rendelkezésére. Mindez integrált navigációs rendszerrel, audio streaming funkcióval és Bluetooth konnekcióval is elérhető.

Bi-Xenon fényszórók

Lásson tisztán.

Az adaptív (AFS) fényszórórendszerrel és automatikus fényszóró-állítással (High Beam Assist) felszerelt Bi-Xenon fényszórók automatikusan tompított világításra kapcsolnak, ha szemből közeledő járműveket észlelnek.

Masszázsülések

Pihenés gombnyomásra.

A kényelem és kényeztetés csúcsát jelentő opcionális masszázsülések fűthetőek és deréktájon mechanikus masszázsfunkcióval vannak ellátva. Javítják a tartást, és segítenek megőrizni az utazók egészségét, csökkentik a gerincoszlop terhelését és javítják a lábak vérkeringését.

Extrák

Biztonság az ön kényelméért.

KESSY - kulcsnélküli nyitás

A SEAT Alhambra kulcsnélküli nyitást és indítást is kínál, a maximális kényelem és biztonság érdekében. Az autóhoz közelítve a KESSY rendszer érzékeli a vezető zsebében levő kulcsot, és automatikusan nyitja a zárakat. A motor beindítása pedig a start gomb megnyomásával történik.

Adaptív futómű kontroll

Négy független szenzor elemzi a vezetési körülményeket és az útviszonyoknak megfelelően hangolja a felfüggesztést. 

Tolató kamera

Idős vagy fiatal? Egy extra szempár hátul mindig könnyedebbé teszi a parkolást.

Hátsó USB bemenet

Manapság mindenkinek van már valamilyen okoseszköze. Miért éppen a hátsó sorokban ülőknek ne lenne? 

Elektromos tolóajtók

Mindenki számára nyitva áll.

A kényelem és praktikum nem csupán az utastérben jelenik meg. Ha tele van a kezünk bevásárlószatyrokkal, sportfelszereléssel vagy akár a gyerekekkel, a KESSY kulcs nélküli ajtónyitó rendszer biztosítja, hogy a SEAT Alhambra mindig nyitott ajtókkal várjon minket. A hátsó, elektromos tolóajtók pedig minden korábbinál könnyebbé teszik a ki- és beszállást, illetve a pakolást.

Parkoló Asszisztens

Az Ön személyes segítsége.

A parkolást a jármű körüli akadályokat a képernyőn megjelenítő parkoló radar mellett a parkoló asszisztens segíti. Ultrahangos ézékelő segítségével folyamatosan keresi az alkalmas parkolóhelyeket, majd az ideális ívet kiszámolva gyakorlatilag önállóan kormányozza be az autót az üres helyre.

4Drive

Készen áll minden útra.

Az Alhambra modern és hatékony összekerék-meghajtással is választható. Az ötödik generációs Haldex tengelykapcsoló azonnal reagál a vezetési körülményekre, ezáltal jobb úttartást és dinamikus vezetési élményt garantál bármilyen körülmény között.

Szeretne többet megtudni a SEAT Alhambráról?