Technológia

Technológia az egész család számára.

A SEAT Alhambrában technológiai téren is számos újdonság található, melynek célja egy családközpontúbb, praktikusabb és kényelmesebb beltér kialakítása. A vezetést támogató és biztonsági rendszerek mellett számos szórakoztató funkció garantálja az élménydús utazást minden családtag számára.

SEAT Navigációs rendszer

Mindent megtalálsz.

Az Alhambra a modern információs-szórakoztató szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. Zene. Térkép. Minden, amire szükséged lehet. Készen állsz?

Bi-Xenon fényszórók

Lásson tisztán.

Az adaptív (AFS) fényszórórendszerrel és automatikus fényszóró-állítással (High Beam Assist) felszerelt Bi-Xenon fényszórók automatikusan tompított világításra kapcsolnak, ha szemből közeledő járműveket észlelnek.

Virtuális pedál

Érintés nélkül. Nehézség nélkül.

A lábad egy legyintésével nyílik a csomagtartó. Tökéletes ha tele van a kezed. Vagy bármikor. 

Masszázsülések

Pihenés gombnyomásra.

A kényelem és kényeztetés csúcsát jelentő opcionális masszázsülések fűthetőek és deréktájon mechanikus masszázsfunkcióval vannak ellátva. Javítják a tartást, és segítenek megőrizni az utazók egészségét, csökkentik a gerincoszlop terhelését és javítják a lábak vérkeringését.

Extrák

Biztonság az ön kényelméért.

KESSY - kulcsnélküli nyitás

A SEAT Alhambra kulcsnélküli nyitást és indítást is kínál, a maximális kényelem és biztonság érdekében. Az autóhoz közelítve a KESSY rendszer érzékeli a vezető zsebében levő kulcsot, és automatikusan nyitja a zárakat. A motor beindítása pedig a start gomb megnyomásával történik.

SEAT vezetői profilok

Válassz az Eco, Normal, Sport vagy Egyéni vezetői módok közül, hogy mindig felejthetetlen legyen a vezetési élmény. Mi a következő úti cél?

Tolató kamera

Idős vagy fiatal? Egy extra szempár hátul mindig könnyedebbé teszi a parkolást.

Hátsó USB bemenet

Manapság mindenkinek van már valamilyen okoseszköze. Miért éppen a hátsó sorokban ülőknek ne lenne? 

Elektromos tolóajtók

Mindenki számára nyitva áll.

A kényelem és praktikum nem csupán az utastérben jelenik meg. Ha tele van a kezünk bevásárlószatyrokkal, sportfelszereléssel vagy akár a gyerekekkel, a KESSY kulcs nélküli ajtónyitó rendszer biztosítja, hogy a SEAT Alhambra mindig nyitott ajtókkal várjon minket. A hátsó, elektromos tolóajtók pedig minden korábbinál könnyebbé teszik a ki- és beszállást, illetve a pakolást.

Parkoló Asszisztens

Az Ön személyes segítsége.

A parkolást a jármű körüli akadályokat a képernyőn megjelenítő parkoló radar mellett a parkoló asszisztens segíti. Ultrahangos ézékelő segítségével folyamatosan keresi az alkalmas parkolóhelyeket, majd az ideális ívet kiszámolva gyakorlatilag önállóan kormányozza be az autót az üres helyre.

Szeretne többet megtudni a SEAT Alhambráról?