SEAT Eredeti Tartozékok

Egy teljesen egyedi autózás élményéért.

Individualisieren Sie Ihren Stadtflitzer mit dem umfangreichen und einzigartigen SEAT Original Zubehör. Für Fragen steht Ihnen Ihr SEAT Service-Berater gerne zur Verfügung.

Aerodinamikai csomag

Teljesítmény.

A SEAT Ibiza készen áll kitűnni a tömegből az aerodinamikai csomaggal. Válassza a klasszikus versenyautó kinézetet kedvenc színében. A külső aerodinaimikai csomag mellett belső kiegészítők is segítik egyedivé varázsolni a SEAT Ibizát.

Könnyűfém keréktárcsák

Az elegánstól a sportosig.

Akár a sportos akár az elegáns megjelenést részesíti előnyben - a SEAT Eredeti Tartozékok stílusos könnyűfém keréktárcsáiból kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző dizájnt.

Szálltítás

Megoldás minden csomagra.

Akár nyaralás, szabadidő vagy sport - a SEAT minden esehetőségre kínál szállítási megoldást. A SEAT Ibiza magas falú csomagtartó kialakítása megóvja az autót, bármit is pakol bele. Könnyű tisztítani, így már minden készen áll a kalandra.

Infotainment rendszer

Legújabb technológia.

A legújabb technológia nemcsak a motorházban található meg, hanem a belső térben is. Az adapter az okostelefon, a zenelejátszó a legnagyobb gondossággal a konnektivitást segítik elő. A telefon-kihangosítóval csak a forgalomra kell koncentrálnia, így vezetés közben is tud telefonálni. A rendelkezésre álló navigációs rendszer mindig a leggyorsabb útvonalon juttatja el az úticélhoz.

Dekoratív belső

A kiteljesedés lehetősége.

Tervezze meg a jármű belsejét ízlése szerint. Kezdve a kormánykeréktől, szőnyegeken és a pedálokon keresztül, egészen a sebességváltó-gombig. Válasszon az Ibiza Sport, Ibiza trend vagy Urban csomagokból egyet.