Technológia

Miért várna holnapig?

Nincs oka a várakozásra. Minden, amire szüksége van, megtalálható a SEAT Ibizában. A legújabb technológiával felszerelt 8" (20,3 cm) kijelző könnyedén elnavigálj Önt az életben (a városban). Álljon készen!

Konnektivitás

Connectivity box

Ha valami nem egyszerű, az nem mobilis. Csak helyezze okostelefonját a SEAT Ibiza connectivity box töltő felületére. Az integrált GSM-erősítő biztosítja a jelet.

Hangrendszer

BeatsAudio™

Minden kalandhoz kell egy jó zene. A SEAT Ibiza BeatsAudio™ hangrendszere 300W erősítővel, 6 hangszóróval, és high-end mélynyomóval gondoskodik a szórakoztatásról. Hallgasson klasszikust, vagy elektronikus zenét, bármit amihez kedve van.

Navigáció

8” kijelző

Szeretne időben és probléma nélkül megérkezni? A SEAT Ibiza 8" (20,3 cm) kijelzője az integrált navigációs rendszerrel, a Full Link technológiával, térképekkel és hátsó parkoló érzékelőkkel megkönnyíti a dolgunkat. Vezetés és irányítás. Tehát, merre tovább?

Fedezze fel hogyan működik!
Még több technológia

Még több szórakozás!

Kessy rendszer

Üljön be és menjen, amerre a szíve diktálja. A motorindító gomb pulzáló fényt ad, ha a kulcsot a közelben érzékeli. Nyomja meg, hogy a motor beinduljon és már indulhat is.

Vezetői profil

Válassza az FR felszereltséget az adaptív futóműszabályozással. A vezetői profil megválasztásával a vezetés a SEAT Ibizában olyan lesz, amilyennek Ön szeretné. Állítsa be és élvezze a vezetést.

Hátsó tolatókamera

A tolatókamerának köszönhetően már a parkolás is könnyű. A kamera megjeleníti az Ön mögött lévő képet a kijelzőn. Biztonságosan, kényelmesen és könnyedén.

Szeretne többet megtudni a SEAT Ibizáról?