Technológia

Korszerű technológia.

A SEAT Leon Sportourerhez olyan technológiai újításokat tettünk, melyek élvezetessé varázsolják a a családi életminden egyes pillanatát. Olyan extrák találhatóak meg benne, mint a vezeték nélküli mobiltelefon töltő, vagy a parkoló asszisztens, amelyek minden utat megkönnyítenek.

Vezeték nélküli töltő

Mindig jó egy B-terv.

Az állandó vészterv gyártás már-már természetessé vált az életünkben, de a SEAT Leon Sportourernek köszönhetően nyugodtan relaxálhat. Ha a telefonja lemerült, a vezeték nélküli töltő mindig kéznél van. Mi lehet ennél jobb? Kevesebb vezeték, kevesebb felfordulás.

Teljesen digitális műszerfali kijelző

Egy pillantás elég.

Minden információ Ön előtt, középen. A digitális műszerfalon minden ott van amire szüksége lehet, csak válassza ki hogyan jelenjenek meg az adatok Önnek.

Váltson nézetet!
Parkoló Asszisztens

Tökéletes parkolás.

Hátsó tolatókamera

Egy extra szempár mindig kézenfekvő, mikor tökéletes pontossággal próbál fordulni. Nos, a SEAT Leon Sportourerben megvan hátsó tolatókamera formájában. Ezzel az extrával nem mulaszt el semmit, ami Ön mögött történik.

Első és hátsó parkoló radar

Az első és hátsó parkoló radarhangjelzéssel figyelmezteti Önt, ha egy tárgyhoz túl közel kerülne az autó. Az első és hátsó parkoló radarhangjelzéssel figyelmezteti Önt, ha egy tárgyhoz túl közel kerülne az autó.

Hátsó parkolóradar

A SEAT Leon Sportourer azt is látja, amit Ön nem. Biztonságos távolságot tart bármilyen akadálytól, ami Ön mögött van parkolás közben.

Full Link Technológia

Szórakozás mindenkinek.

Navi System Plus? Benne van! Media System Plus? Ez is benne van! A SEAT Leon Sportourerben a Full Link Technológia és a 8" infotainment rendszer rendelkezik mindennel, hogy az utazás szórakoztató legyen, de emellett mindig a helyes úton tartsa Önt.

Fedezze fel a funkciókat!
Technológia

Okos extrák.

SEAT vezetői profilok

Az autójában mindig Ön diktál. Válasszon normál, sport, vagy az egyéni vezetői módok közül, így biztos lehet benne, hogy minden az Ön elképzelései szerint megy az úton.

Esőérzékelő és adaptív fényszóró kapcsolás

Az esőérzékelő szenzorfelismeri, ha éppen esik és automatikusan bekapcsolja az ablaktörlőt, egyszerű és nagyszerű! Az adaptív fényszóró kapcsolás mindig megállapítja, hogy milyen erősséggel kapcsolja fel a fényszórókat.

Elektromos kézifék

Mikor annyi minden jár az eszünkben, jó tudni, hogy az elektromos kézifék automatikusan működik, amint megállunk. Ez a tartozék a tartó funkcióval megakadályozza az autót az esetleges visszacsúszástól, gurulástól elindulásnál és megállásnál egyaránt. Eggyel kevesebb dolog, ami miatt aggódnia kell.

Navi System

Mindig a helyes úton.

A Navi Plus 8" érintőképernyős rendszerrel megtalálja a legyorsabb utat, bárhová is menjen.  Mindegy, hogy a fiát kell foci meccsre vinnie, vagy csak bevásárlásra menne, mindig időben fog megérkezni.

Szeretne többet megtudni a SEAT Leon Sportourerről?