Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
MENEDZSMENT

A KÖVETKEZŐ SZINT

Luca de Meo, Dr. Francisco Javier García Sanz és a SEAT többi kulcsszereplője ismertetik a vállalat vezető szerepét egy jobb jövő most kezdődő megteremtésében.

BEPILLANTÁS

A régi szokások nem nyitnak meg új ajtókat.

A 2017-es év a SEAT számára a pozitív változások éve volt. A kiemelkedő értékesítési eredmények, a cég történelmének legnagyobb "modelleket érintő offenzívája" és a jövő digitalizálása iránti határozott elkötelezettség a céget új magasságokba emelte.

SEAT Igazgatótanács

Igazgatótanács és Végrehajtó Bizottság

A SEAT Igazgatótanácsa és Végrehajtó Bizottsága tovább vezeti a vállalatot a konnektivitás, az easy mobility és egy jobb jövő iránti elkötelezettség mentén

Igazgatótanács
A Társaság rendkívüli és egyetemes részvényesi közgyűlése 2016. november 25-én tartott ülésén 2017. január 2-i hatállyal Dr. Karlheinz Blessing-et és Dr. Josep Piqué-t nevezte ki az Igazgatótanács új tagjaivá.

A Társaság rendkívüli és egyetemes közgyűlése 2017. március 31-én tartott ülésén 2017. március 31-i hatállyal Dr. Ingrun-Ulla Bartölk-öt nevezte ki az Igazgatótanács új tagjává Klaus-Gerhard Wolpert

Elnök
Dr. Francisco Javier García Sanz

 

Igazgatótanács tagjai

Dra. Ingrun-Ulla Bartölke
Dr. Karlheinz Blessing
Dr. Oliver Blume
Luca de Meo
Bernd Osterloh
Dr. Stefan Piëch
Dr. Josep Piqué
Mark Philipp Porsche

 

Titkár és jogtanácsos
Luis Comas Martínez de Tejada

 

Végrehajtó Bizottság
A Társaság Igazgatótanácsa 2017. március 31-én tartott ülésén megállapodott, hogy Luis Comas Martínez de Tejada-t a SEAT Jogi szolgáltatásokért és felelős irányításért felelős alelnökévé nevezi ki 2017. április 1-jei hatállyal.

2018. február 1-jén Dr. Andreas Tostmann a Volkswagen márka gyártási és logisztikai részlegének alelnöke lett.

1. Luca de Meo
- elnök
2. Luis Comas Martínez de Tejada - Jogi szolgáltatások és felelős irányítás
3. Wayne Anthony Griffiths - Értékesítés és marketing
4. Holger Kintscher -
 Pénzügy, informatika és szervezet
5. Ramón Paredes - Kormányzati és intézményi kapcsolatok
6. Dr. Matthias Rabe
. Kutatás és fejlesztés
7. Xavier Ros
- Emberi erőforrások
8. Klaus Ziegler - Beszerzés

Dr. Andreas Tostmann - Gyártás