Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Arona akciós modellek

Arona 1.0 TSI Reference 95 LE

SEAT Arona Reference a könnyed hétköznapokhoz. Az alapfelszereltségen felül most ajándék extrákkal!

  • 16" könnyűfém keréktárcsák
  • Tolatóradar
  • Ködfényszóró
  • Télicsomag
  • Akciós ár: 4.083.000 Ft

    Részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!

Arona 1.0 TSI Stlye 95 LE és 115 LE modellek

A Style változatban minden megvan, ami Önnek kellhet, és semmi nincs benne, ami nem. Ez az új SEAT Arona a választás szabadságával. Az alapfelszereltség már az alábbi extrákat is tartalmazza:

  • Driver csomag: Fáradtságérzékelés, Tempomat
  • Media System csomag: 6.5 " színes kijelző, Aux -In, 1 USB csatlakozó, Bluetooth, 6 hangszóró
  • Multifunkciós bőrkormány

 

Most akár 820.000 Ft kedvezménnyel!

Részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!

A hirdetésben feltüntetett ár a SEAT Arona 1.0 TSI 95 LE modellre vonatkozik, és tartalmazza a hirdetésben tételesen megnevezett többletfelszereltséget is; az üzembe- és forgalomba helyezés költségei külön fizetendőek. Az akció a 2019. március 31-ig üzembe-helyezett járművekre, legfeljebb az 50 darabos készlet erejéig érvényes.
A SEAT Arona csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,2 l/100km, CO2-kibocsátása 141 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, további többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez!