Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Leon ST Akciós modellek

Leon ST 1.5 TSI Style

Az ikonikus SEAT Leon kombi változata, a Leon ST most készletről, már akár 1 850 000 Ft kedvezménnyel az Öné lehet.

A kedvezményben részt vevő modellek:

  • Leon ST 1.5 TSI Stlye 130 LE

  • Leon ST 1.5 TSI Stlye 150 LE

  • Leon ST 1.5 TSI DSG Stlye 150 LE

Kérjen ajánlatot még ma!

Leon ST 1.5 TSI Xcellence

Kényeztesse magát magas minőséggel és kényelemmel. Finom króm elemek, aprólékos külső és modern technológia. Egy kialakítás azoknak, akik képesek az élet szép dolgait értékelni.

A kedvezményben részt vevő modellek:

  • Leon ST 1.5 TSI Xcellence 130 LE

  • Leon ST 1.5 TSI Xcellence 150 LE

  • Leon ST 1.5 TSI DSG Xcellence 150 LE

Most akár 1.850.000 Ft kedvezménnyel! Részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!

Leon ST 1.5 TSI FR

A SEAT Leon ST FR tökéletes családi tér. FR kialakítása vonzza a tekinteteket. A belső tér komfortját és tágasság pedig az egész család élvezi. Kiemelkedő elegancia, amire mindig is vágyott.

A kedvezményben részt vevő modellek:

  • Leon ST 1.5 TSI FR 130 LE

  • Leon ST 1.5 TSI FR 150 LE

  • Leon ST 1.5 TSI DSG FR 150 LE

Most akár 1.850.000 Ft kedvezménnyel! Részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!

A hirdetésben feltüntetett kedvezmény a SEAT Leon és Leon ST Xcellence, valamint FR felszereltségű 1.5 TSI 130 LE és 150 LE motorral felszerelt modellekre vonatkozik. Az akció a 2019. március 31-ig üzembe-helyezett járművekre, legfeljebb az 50 darabos készlet erejéig érvényes.
A SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 7,0 l/100km, CO₂-kibocsátása 158 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez!