Biztonság

Az élet túl rövid ahhoz, hogy aggódjunk.

Engedje el magát. A SEAT Ibiza gondoskodik az Ön és szerettei biztonságáról. Feledkezzen meg az apró részletekről és koncentráljon csak az igazán fontos dolgokra.

Légzsákok

Lélegezzen fel!

Ha mégis bekövetkezik a legrosszab, a SEAT Ibiza intelligens légszák kontroll alatt tartja a kialakult helyzetet. Vezetőt és az első utast az első függöny- és oldallégzsákok védik.

Biztonságban az utakon

Vigyázunk Önre!

Az ACC (Adaptív sebességszabályozó) forgalomnak megfelelően szabályozza a sebességet, a Front Assist fékez vészhelyzetben, a Fáradtságérzékelő fgyelmeztet, ha pihenésre van szüksége. Bármilyen is legyen az útviszony a SEAT Ibiza vigyáz Önre.

Tekintse meg a funkciókat!
Elektronikus Menetstabilizáló - ESC

Tegyük könnyebbé.

Az újgenerációs ESC menetstabilizáló pontosan azt teszi, amit a neve is elárul róla. Veszélyesen csúszós vagy havas útszakaszokon csökken a sebesség, a multicollision fékrendszer pedig megállítja az autót.

 

Hill Hold Kontroll

A határ a csillagos ég.

Vegye könnyedén a SEAT Ibizával a városi emelkedőket. A Hill Hold asszisztens megkönnyíti a hegymeneti elindulást. Nem kell tartania a visszacsúszástól, ha esetleg levnenné a lábát a fékről. Menjen tovább nyugodtan.

Egyszerű működés.
Keréknyomás ellenörző szenzor

Vezessen kedve szerint.

Szeretne gyorsabban vezetni? A SEAT Ibiza keréknyomás ellenörző rendszere figyeli a kerekeket, így magabiztosan közlekedhet az utakon.

Szeretne többet megtudni a SEAT Ibizáról?