SEAT Eredeti Tartozékok

Egyedi SEAT Leon Sportourer. Csak az Öné.

 

Szállítás

Megoldás minden csomagra.

Akár nyaralás, szabadidő vagy sport - a SEAT minden esehetőségre kínál szállítási megoldást. A SEAT Ibiza magas falú csomagtartó kialakítása megóvja az autót, bármit is pakol bele. Könnyű tisztítani, így már minden készen áll a kalandra.

Performance

Aerodinamikai csomag.

A SEAT Leon Sportourer készen áll kitűnni a tömegből az aerodinamikai csomaggal. Válassza a klasszikus versenyautó kinézetet kedvenc színében. A külső aerodinaimikai csomag mellett belső kiegészítők is segítik egyedivé varázsolni a SEAT Leon Sportourer.

Könnyűfém keréktárcsák

Elgáns vagy sportos.

Akár a sportos akár az elegáns megjelenést részesíti előnyben - a SEAT Eredeti Tartozékok stílusos könnyűfém keréktárcsáiból kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző dizájnt.

Dekoratív belső tér

Tele Ötletekkel.

Tervezze meg a jármű belsejét ízlése szerint. Kezdve a kormánykeréktől, szőnyegeken és a pedálokon keresztül, egészen a sebességváltó-gombig.

Infotainment

Legújabb technológia.

A legújabb technológia nemcsak a motorházban található meg, hanem a belső térben is. Az adapter az okostelefon, a zenelejátszó a legnagyobb gondossággal a konnektivitást segítik elő. A telefon-kihangosítóval csak a forgalomra kell koncentrálnia, így vezetés közben is tud telefonálni. A rendelkezésre álló navigációs rendszer mindig a leggyorsabb útvonalon juttatja el az úticélhoz.

Védelem

Tökéletesen védve.

Hogy az Ön SEAT-ja tovább nézzen ki újnak, még akkor is, ha már sok kalandot éltek át együtt. A csomagtértálcával tiszta marad a csomagtartó, a szövet szőnyeg a lábteret tartja tisztán. Az opcionálisan elérhető sárfogó gumik pedig a karosszériát védik a felverődő portól és kövektől.

Biztonság

Biztonsággal az utakon.

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Ezért a SEAT Eredeti Tartozékok mellett nem kell kompromisszumot kötnie. Legyen szó modern gyermekülésről, hóláncról vagy a biztonsági mellényről.