Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

KÖRNYEZETVÉDELMI INTÉZKEDÉSEK

Környezetvédelmi irányelvünkben rögzített alapelveink részeként a SEAT gyár támogat egy környezetvédelmi elképzelést. Ez azt jelenti, hogy az autókra és használatukra vonatkozó hosszú távú átfogó koncepciónk van, amely túlmegy a termelési folyamaton.

Újrafeldolgozhatóság

Termékeink megfelelnek az újrahasznosítandó anyagokra vonatkozó érvényes követelményeknek, a "megelőzés csökkentés előtt, csökkentés újrahasznosítás előtt, és újrahasznosítás újrafeldolgozás előtt" alapelvet követve.

Járművek visszavételi helyei

Magyarországon az összes SEAT márkakereskedés, valamint a Porsche Hungaria hivatalos bontó partnerei térítésmentesen átveszik a használt járművet, majd a hivatalos bontó partner, szintén térítésmentesen kiadja a "Bontási Átvételi Igazolást", melynek birtokában a jármű utolsó tulajdonosa intézkedhet annak forgalomból való végleges kivonásáról.