Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
A SEAT SZERVIZ

ÁLLANDÓ MOZGÁSBAN!

Bízzon a SEAT Márkaszervizek ügyfelei érdekében folyamatosan továbbfejlesztett szolgáltatások széles kínálatában, amelyet minden egyes országban a helyi adottságokhoz igazítunk. Nem szeretnénk lemaradni a fejlődés üteméről, amelyet naponta diktálnak folyamatosan mozgásban lévő és egyre újabb kommunikációs csatornákat kiaknázó ügyfeleink.

Mi - nem feledjük a jó kiszolgálás örömét. Ön - bízzon bennünk.

SEAT MOBILITÁS SZOLGÁLTATÁSOK

Mobilitás határok nélkül

A SEAT Mobilitás Szolgáltatás a megbízható országúti segítségnyújtás teljes körét biztosítja Önnek teljesen díjmentesen, bárhol az Európai Unió területén, illetve a szomszédos országokban.

SEAT Márkaszerviz kereső