Aktuális akciók
Arona és Ateca
SEAT Arona és Ateca

Fekszik nekik a város.

Új SEAT Arona és Ateca modellek most akár 1.000.000 Ft kedvezménnyel elérhetőek.

A hirdetésben feltüntetett kedvezmény SEAT Ateca esetén érvényes, más akciókkal nem összevonható. A SEAT Arona csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,7 l/100km, CO₂-kibocsátása 152 g/km. A SEAT Ateca csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 7.2 l/100km, CO₂-kibocsátása 167 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez!

SEAT Arona

Jól áll neki az önbizalom.

A SEAT Arona dinamikus és merész formatervével hódítja meg a várost. A kisméretű SUV tökéletes a városi közlekedésre kompakt kialakításának köszönhetően, míg belül tágas tér és 400 literes csomagtartó áll rendelkezésre. A FullLink technológiának köszönhetően USB-C vagy bluetooth csatlakozáson keresztül párosíthatja okostelefonját az autóhoz, így mindig elérhető maradhat.

 

SEAT Ateca

Egy új, vakmerő világ.

A megújult SEAT Ateca újratervezésekor egy fejlettebb, robusztusabb külsőt kapott, miközben ugyanolyan nagyszerű a modell és napjaink utazásainak megfelelő újításokkal. Mindig biztonságban utazhat és kényelemben érezheti magát, amiről többek között a biztonsági rendszerek, a parkolóradar gondoskodnak.

Próbálja ki SEAT Arona és Ateca modelljeinket!