MENDEAUTO Kft
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

SEAT Leon

Euro-NCAP-értékelés

Csomagtér

380 Liter

Kényelem

Vezeték nélküli telefontöltő

Konnektivitás

Full Link
Design

Modern vonzerő

A SEAT Leon ikonikus kialakítása megkülönböztető vonzerővel bír, mely bármely élethelyzethez  tökéletesen illik. Tágas tér áll rendelkezése, hogy az élet legjobb pillanatait korlátok nélkül élvezhesse.

TECHNOLÓGIA

Smart living

Bármilyen kihívás elé is állítja az élet, a SEAT Leon minden technológiával rendelkezik, hogy könnyen vegye az akadályokat. A modern megoldásokkal felvértezett SEAT Leon minden percet élménnyé varázsol.

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő
Kulcsnélküli nyitás és zárás
Parkoló asszisztens
Full Link
BIZTONSÁG

A lelki béke

A SEAT Leonban mindig biztonságban érezheti magát, köszönhetően az olyan technológiáknak, mint a Gyalogos Védelem vagy a Forgalmi Torlódás Asszisztens.

Forgalmi torlódás asszisztens
Gyalogos védelem
Vészfékező asszisztens
Fáradtságérzékelő rendszer
RÉSZLETEK

Aprólékos megmunkálás

Az ikonikus dizájn a magas minőségű anyagok használatával és ergonomikus kialakítással ötvöződik.

Alumínium küszöborítás

Megkapó részlet

Műszerfal

Ergonomikus kialakítás

Középkonzol

Minden egy érintésre

Hátsó kartámasz

Kényelem mindenkinek

Hátulnézet

Modern külső minden irányból
TARTOZÉKOK

Az Ön Leonja

Az autó, amely széles választékkal rendelkezik a legkülönbözőbb kiegészítő extrákból, testreszabottan az Ön igényeinek megfelelően. Rendeljenigényeinek megfelelő extrákat, és hozza ki a legtöbbet SEAT Leonjából. Az Ön Leonja, az Ön extrái, az Ön stílusa.