Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
BIZTONSÁG

Vezessen félelem nélkül.

Nincs olyan, hogy túlzott védelem. Az új SEAT Arona minden elemének tervezése során az Ön biztonsága lebegett a szemünk előtt, hogy megvédhessünk mindent, ami számít. Legyen merész azért, mert megteheti.

HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER

Lássa az érkezőket.

Vezessen teljes magabiztossággal. A holttér figyelő rendszer mindig felhívja figyelmét a közeledő autókra sávváltás előtt.

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA & FRONT ASSIST

Legyen bátor. Biztonságban van.

Az új SEAT Aronának van pár trükk a tarsolyában. Ha egy autó hirtelen lefékez Ön előtt a Front Assist azonnal reagál és biztonságos távolságot tart. Az adaptív sebességtartó automatika gondoskodik róla, hogy sebessége a forgalmi viszonyoknak megfelelően változzon. Így Önt semmi nem zökkentheti ki vezetés közben.

 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Ismerje az utat. Oda-vissza.

HÁTSÓ KERESZTFORGALOM FIGYELMEZTETÉS

Kitolatna a forgalomba? Ne aggódjon. A hátsó keresztforgalom figyelmeztetés azonnal megállítja autóját, ha másik járművet vagy tárgyat észlel Ön mögött. Így csak a következő úti célon kell gondolkoznia.

MÁSODLAGOS ÜTKÖZÉSVÉDELEM

Ütközés esetén a másodlagos ütközésvédelem villámgyorsan működésbe lép. Meggátolja a további ütközéseket, miközben az irányítás végig az Ön kezében marad. Élvezze a kétszeres védelem megnyugtató érzését.

FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER

Néha még a legvakmerőbbeknek is pihenniük kell. Az új SEAT Arona fáradtságérzékelő rendszere monitorozza a sofőr vezetési magatartását és érzékeli, ha elfárad. Ilyen esetben mindig figyelmeztet a szükséges pihenőre.

HILL HOLD KONTROLL

Emelkedőn fölfelé? Nem probléma.

Fedezze fel

Az emelkedők nem érhetnek fel Önhöz. A Hill Hold asszisztens segítségvel játszi könnyedséggel közlekedhet mindegyiken. A renszer méri és elraktározza a féknyomás szinjét, így bármilyen meredek terepen könnyedén elindulhat, kézifék használata nélkül.

TOLATÓKAMERA ÉS PARKOLÓ ASSZISZTENS

Kifinomult manőverezés.

Betolatni egy szűk parkolóhelyre? Az új SEAT Aronával a hátramenet éppoly könnyű, mintha előrefelé menne. A hátsó tolatókamera megmutatja az autó mozgási irányát a beépített kijelzőn, a parkoló asszisztens pedig bekormányozza autóját a megfelelő helyre.

EURO NCAP TÖRÉSTESZT

Maximális pontszám, maximális biztonság

A SEAT Arona 2017 novemberében kitűnő eredménnyel 5-ből 5 csillagot kapott az Euro NCAP törésteszten, ezzel igazolva kiemelkedően biztonságos voltát. Nem is kérdés: számos olyan aktív és passzív biztonsági rendszer, mint az ABS, ESC, kipörgésgátló (TCR), hidraulikus fékasszisztens (HBA) és természetesen a 6 légzsák is gondoskodik róla, hogy Ön minden utazást felhőtlenül élvezhessen.