Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új SEAT Arona

Euro-NCAP-értékelés

DIZÁJN

Egyedi megjelenés

TECHNOLÓGIA

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő

BIZTONSÁG

Holttérfigyelő rendszer

CSOMAGTÉR

400l
Az új SEAT Arona

Csak magabiztosan.

Az új SEAT Arona bevetésre kész. Már szériában olyan extrákat tartalmaz, mint a 6,5" érintőkijelző, manuális klíma, front assist és a visszagurulás-gátló funkció. Hasznos extrák, melyekkel magabiztosan vezethet minden nap. Győzödjön meg róla Ön is!

*A hirdetés 2018. május 23-tól június 30-ig, de legfeljebb a 215 darabos importőri készlet erejéig érvényes. A feltüntetett ár az új SEAT Arona 1.0 TSI Reference 95 LE modell bevezető bruttó kiskereskedelmi ára. Az érintett motor kombinált átlagfogyasztása 4,9 l/100 km, CO2 kibocsátása 111 g/km, mely értékeket a 715/2007/EK rendelet előírásainak megfelelően mérték. Ezen adatok nem egyes járművekre vonatkoznak és nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Extrák és tartozékok felszerelése (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) eltérő fogyasztási és szén-dioxid (CO2) kibocsátási értékeket eredményeznek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A képen szereplő modell illusztráció és felár ellenében kapható extra felszereltségeket tartalmaz. További részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!

TECHNOLÓGIA

Egy új, vakmerő világ.

Keljen útra a legújabb SEAT technológia kíséretében. Elintézné teendőit? Maradjon kapcsolatban a Full Link technológia segítségével. Spórolna az energiával? A vezeték nélküli mobiltelefon töltője ugyanezt teszi. Túl van a nehezén? A Kessy rendszer segítségével a be- és kiszállás csak pillanatok kérdése.

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő
8" Full Navi rendszer
Pulzáló fényű motorindító gomb
BeatsAudio™
BIZTONSÁG

Önnél az irányítás.

Bármerre jár, az új SEAT Arona támogatja Önt. Nyílt úton haladva vagy szűk helyekről manőverezve, Önt és utastársait a legkorszerűbb biztonsági funkciók védik. Tegye azt, amire vágyik. Biztonságban van.

Adaptív sebességtartó automatika & Front Assist
6 légzsák
Holttér figyelő rendszer
Hátsó keresztforgalom figyelmeztetés
GALÉRIA

Tegyen mély benyomást.

Az új SEAT Arona nemcsak másképp csinálja. Minden mozdulatát elegancia jellemzi. Erőteljes külső vonalvezetés. Roppant tágas belső tér. Tiszteletet parancsoló műszerfal és kormánykerék. Beépített 8” kijelző. Most Ön következik.

X metszet

Élesebb és elegáns.

Ülések

Kényelem és tökéletes magasság.

Első kerék

360°-os agilitás.

Kormány és sebességváltó

Igazi élvezet kézbe venni.

Full LED

Minden tekintettel az útra figyel.
TARTOZÉKOK

Legyen merész.

Még többre vágyik? Az új SEAT Arona rendelkezésére áll. Bármivel is foglalkozik, tegye gyorsabbá, okosabbá, vonzóbbá. Extrák széles választéka várja, hogy kedvére válogathasson közülük. Bárhogy viheti, ahogy kívánja.

STREET ART

Végzi a dolgát.

Bízzon az ösztöneiben. Vegye el, ami az Öné. Tapossa ki a saját útját. Amint ráérez, egyből minden a helyére kerül. Nézzen meg, a nemzetközi hírű street artist Mateo-t munka közben és azonnal megérti.