Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
SEAT SZERVIZ

SEAT-ja nálunk a legjobb kezekben van.

Technology to enjoy - kapcsolat a spanyol szenvedély és a német mérnöki tudás között. Azért, hogy ezt SEAT-ja megvásárlása után is a lehető leghosszabb ideig élvezhesse, számos szervizajánlatot fejlesztettünk ki.

SEAT Go! Service Program

A SEAT márka klubot hozott létre magyarországi ügyfeleinek, hogy az autójukhoz kapcsolódó szerviz-, alkatrész-, tartozék- és egyéb ajánlatokhoz egy helyen, a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben férjenek hozzá. Az a gondoskodás és figyelem, amit egy autó a 0. kilométerétől használatának végéig megkövetel és megérdemel, Go! Service Program gyűjtőnéven áll a tulajdonosok rendelkezésére. Ügyfeleink egy központi webhelyről elindulva ismerhetik meg az autójukra szabott egyedi ajánlatokat és minden szolgáltatást, amely a vezetés élményének gondtalanságát, járművükkel kapcsolatos feladataik kényelmessé tételét teszi lehetővé. Mindezt úgy, hogy a gyári háttér és a magyarországi márkaszerviz hálózat minden előnyét a legkedvezőbb áron élvezhetik.

SEAT MOBILITÁSGARANCIA

Útközben is nyugodtan.

SEAT-jával élvezet az utazás, mert a SEAT-tal a legnagyobb védelmet élvezi. Akár a SEAT garanciákkal, a SEAT Mobilitásgaranciával, vagy a Porsche Biztosításközvetítő kötelező és CASCO biztosításaival.

Tapasztalja meg a korlátlan mobilitást.

A Mobilitásgarancia szolgáltatás egy olyan lehetőség, amelyet reményeink szerint sohasem kell majd igénybe vennie. De ha mégis úgy hozná a sors, hogy váratlan műszaki hiba vagy baleset miatt meg kellene utazását szakítania, mi akkor is a segítségére sietünk. Az autójához biztosított Mobilitásgarancia tulajdonosaként Ön a nap 24 órájában segítséget kérhet telefonközpontunktól az alábbi telefonszámokon:

  • belföldről +36 80 204 189, +36 1 345 1778
  • külföldről +36 1 345 1778
SEAT MÁRKASZERVIZEK

Szakértelem SEAT-jához

Senki nem ismeri jobban SEAT-ját a SEAT Márkaszervizek szakértőinél. Ezért biztos lehet abban, hogy autója a legjobb kezekben van nálunk.

Márkaszerviz előnyök:

  • Munkatársaink az aktuális gyári előírások és tudásbázis alapján, a legmodernebb célszerszámokkal, műszerekkel dolgoznak.

  • Szakértelmüket a speciális képzési programok és a mindennapos márka javítási tapasztalatok biztosítják.

  • Teljes munkánkat garanciával, a környezet- és munkavédelmi előírások maximális betartásával végezzük.

SEAT Márkaszervizek