Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Technológia

Töltődjön fel! Önnél az irányítás.

Amit akar. Amikor akarja. Ahol csak akarja. Az új SEAT Arona technológiája lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradjon. Öné az irányítás. Full Link, Kessy - kulcsnélküli nyitás/indítás, belső hangulatvilágítás és vezeték nélküli mobiltelefon töltő. Szokjon hozzá, hogy az Ön kezében van az irányítás.

Vezeték nélküli töltő És GSM jelerősítő

A világ sosem áll meg.

Útközben is fontos, hogy kapcsolatban maradjon. A Connectivity Box vezeték nélküli töltőfelületének segítségével bármikor könnyedén feltöltheti telefonját. A GSM-erősítő pedig gondoskodik a megfelelő jelerősségről.

8” Kijelző Full Linkkel

Mostantól nincs miért megállnia.

Kapcsoljon össze mindent, amit szeret bárhol és bármikor a Full Link és a 8" kijelző segítségével. Ossza meg élményeit, hallgassa kedvenc zenéit és tájékozódjon könnyedén Apple Car Play™, Android Auto™ vagy Mirror Link™ segítségével. Ha a teljes élete egy karnyújtásnyira van, a határ a csillagos ég.

Tehcnológiai megoldások

Haladjon saját ritmusában.

Kulcsnélküli nyitás pulzáló fényű motorindító gombbal

Kinek van ideje a kulcsát keresgélni? Önt leköti a felfedezés. Amint megközelíti az új SEAT Aronát a kulcsnélküli nyitás funkció automatikusan feloldja a zárat. A motor standby módba kapcsol, így csak meg kell nyomnia a pulzáló fényű motorindító gombot és kész, már indulhat is.

BEATS Audio™

Mi a kedvenc műfaja? Klasszikus? Jazz? Esetleg egy kis Big Beat? A BeatsAudio™ rendszer 300W erősítőjével, hat hangszórójával és high-end mélynyomójával bármit lejátszhat. Tekerje fel a hangerőt.

Eső- és fényszenzorok

Változó időjárási viszonyok között vezet? Az új SEAT Arona eső- és fényszenzorai automatikusan érzékelik, ha be kell kapcsolni az abalaktörtlőt, vagy éppen tompítani a fényszóró erején a szembejövő forgalom miatt. Az így megspórolt idő pedig csak az Öné.

Belső tér

Vegye át az irányítást - erőfeszítések nélkül.

Amikor a volán mögött ül, minden információ megjelenik a kijelzőn. Úgy mint a keréknyomás, az üzemanyagfogyasztás, a fáradtság érzékelő rendszer és a parkoló asszisztens. Minden fontos információ megtalálható a letisztult és intuitív műszerfali kijelzőn.

 

SEAT vezetői profil

Magasabb fokozatba kapcsolna?

Senki sem szereti, ha megmondják hogyan vezessen. A SEAT vezetői profil alkalmazkodik az Ön stílusához. Szertne dinamikusabban vezetni? Feszesebb rugózásra vágyik? Nem probléma. Spot vagy Eco üzemmód? Válasszon kedve szerint. Az új Arona éppoly egyedi, mint Ön. A kellemes utazás garantált.

Szeretne többet megtudni a SEAT Aronáról?