Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új SEAT Arona

Euro-NCAP-értékelés

DIZÁJN

Egyedi megjelenés

TECHNOLÓGIA

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő

BIZTONSÁG

Holttérfigyelő rendszer

CSOMAGTÉR

400l
Az új SEAT Arona

Csak magabiztosan.

Az új SEAT Arona bevetésre kész. Már szériában olyan extrákat tartalmaz, mint a 6,5" érintőkijelző, manuális klíma, front assist és a visszagurulás-gátló funkció. Hasznos extrák, melyekkel magabiztosan vezethet minden nap. Győzödjön meg róla Ön is!

TECHNOLÓGIA

Egy új, vakmerő világ.

Keljen útra a legújabb SEAT technológia kíséretében. Elintézné teendőit? Maradjon kapcsolatban a Full Link technológia segítségével. Spórolna az energiával? A vezeték nélküli mobiltelefon töltője ugyanezt teszi. Túl van a nehezén? A Kessy rendszer segítségével a be- és kiszállás csak pillanatok kérdése.

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő
8" Full Navi rendszer
Pulzáló fényű motorindító gomb
BeatsAudio™
BIZTONSÁG

Önnél az irányítás.

Bármerre jár, az új SEAT Arona támogatja Önt. Nyílt úton haladva vagy szűk helyekről manőverezve, Önt és utastársait a legkorszerűbb biztonsági funkciók védik. Tegye azt, amire vágyik. Biztonságban van.

Adaptív sebességtartó automatika & Front Assist
6 légzsák
Holttér figyelő rendszer
Hátsó keresztforgalom figyelmeztetés
GALÉRIA

Tegyen mély benyomást.

Az új SEAT Arona nemcsak másképp csinálja. Minden mozdulatát elegancia jellemzi. Erőteljes külső vonalvezetés. Roppant tágas belső tér. Tiszteletet parancsoló műszerfal és kormánykerék. Beépített 8” kijelző. Most Ön következik.

X metszet

Élesebb és elegáns.

Ülések

Kényelem és tökéletes magasság.

Első kerék

360°-os agilitás.

Kormány és sebességváltó

Igazi élvezet kézbe venni.

Full LED

Minden tekintettel az útra figyel.
TARTOZÉKOK

Legyen merész.

Még többre vágyik? Az új SEAT Arona rendelkezésére áll. Bármivel is foglalkozik, tegye gyorsabbá, okosabbá, vonzóbbá. Extrák széles választéka várja, hogy kedvére válogathasson közülük. Bárhogy viheti, ahogy kívánja.

STREET ART

Végzi a dolgát.

Bízzon az ösztöneiben. Vegye el, ami az Öné. Tapossa ki a saját útját. Amint ráérez, egyből minden a helyére kerül. Nézzen meg, a nemzetközi hírű street artist Mateo-t munka közben és azonnal megérti.

 

 

FR dizájn

Sportos. Sportosabb. Még sportosabb.

Nézze a SEAT Arona FR felszereltségét. Sportos dizájn, 18” könnyűfém keréktárcsák, dupla kipufogócső, Alcantara bőr kárpitozás. És ez csak a kezdet. Extrafelszereltség széles kínálata csak arra vár, hogy egyedi igényeinek megfelelően állítsa össze Aronáját.

FR logo

Megkapó részlet

Könnyűfém keréktárcsa

Dinamizmus az utakon

Tetősín

Az extra csomagokért

Dupla kipufogócső

Az igazán sportos megjelenéshez

Full LED fényszórók

A tökéletes útmegvilágításért
XCELLENCE dizájn

Amire mindig vágyott

Szereti a lehengerlő megjelenést? Az Xcellence felszereltség gondoskodik róla. Minden kétséget kizáróan. Opcionális full LED fényszórók elöl és LED irányjelző lámpa hátul. Egyedi belső tér. Kiemelkedő infotainment rendszer. Az új SEAT Arona uralja az utakat.

Belső tér

Itt igazán kikapcsolódhat

Részletek

Illeszkedik az Ön stílusához

Tároló rekeszek

Extra tároló lehetőségek

400 l csomagtér

Mindent magával vihet

Feltűnő vonalvezetés

Stílusos megjelenés