Platán Autóház Kft.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új SEAT Ateca

Euro-NCAP-értékelés

KONNEKTIVITÁS:

Full Link-Technológia

KOMFORT:

Elektromos csomagtér nyitás

CSOMAGTARTÓ MÉRETE:

510 Liter
Dizájn

Magabiztos megjelenés

Az új SEAT Ateca egyedi és dinamikus stílusával magabiztosan veszi a mindennapokat. A belső tér kialakítása élménnyé varázsolja a szürke hétköznapokat. Minden apró részlet arra született, hogy az új SEAT Ateca napról-napra lenyűgözze.

Technológia

Smart driving

Az új SEAT Ateca mindennel felszerelt, amitől a napi rutin kényelmes és élménnyel teli lehet. A Full Link technológia segítségével nem kell lemondani utazás közben sem az okostelefonja által nyújtott alkalmazásokról, a vezeték nélküli mobiltelefon töltővel mindig elérhető maradhat.

Full Link
Vezeték nélküli mobiltelefon töltő
4Drive
Top View kamera és parkoló asszisztens
Kéz nélkül nyitható és zárható csomagtér
Biztonság

Városi biztonság

A biztonsági funkciók lehetővé teszik, hogy a mindennapi helyzeteket zökkenőmentesen vegye. A forgalmi torlódás asszisztens automatikusan indítja és lassítja a járművet. A hátsó keresztforgalom figyelmeztetéssel pedig biztonságosabb a sávváltás, mint valaha volt.

 

* Csak DSG váltó esetén elérhető.

Forgalmi torlódás asszisztens vészfékező funkcióval
Holttér figyelő rendszer
Adaptív sebességtartó automatika & Front Assist
Full LED fényszórók
Hatékonyság

Jóleső takarékosság

Az új SEAT Atecával a városi vezetés mindig örömteli. Az erős, de gazdaságos motoroknak köszönhetően nem kell lemondani a teljesítményről.

Részletek

Lenyűgöző részletek

Az új SEAT Atecában minden apró részletet arra terveztek, hogy a mindennapi rutin különlegessé váljon. A benne rejlő technológia és dizájn csodálatossá varázsolja a hétköznapokat.

Full LED fényszórók

A forma és funkcionalitás tökéletes összhangja

19” könnyűfém keréktárcsák

Modern dizájn az utakon

Stílusos vonalvezetés

Az éles vonalak összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek

Elektromosan behajtható külső tükrök

Parkolásnál automatikusan behajló tükör

Vezető orientált tervezés

Ergonomikusan kialakított műszerfal
Tartozékok

Extrák a mindennapokhoz

A SEAT az új Atecához a tartozékok széles választékát kínálja, hogy pontosan azt a tartozékot választhassa a modellhez, amire csak szüksége lehet. Legyen az akár további kényelmi funkció, vagy extra rakodó tér.

Nagy nemzetközi elismerést kapott a SEAT Ateca, miután elnyerte a 31 országot képviselő AUTOBEST zsűri által megválasztott 2017-es "Európa legjobb vétele" díját. Ez az elismerés a kontinens egyik legtekintélyesebb díja, mely mutatja, hogy a SEAT első szabadidős autója a vásárlók számára a vásárlásoknál az egyik legjobb alternatíva Európában.

 

* A hirdetésben feltüntetett ár a SEAT Ateca 1.0 TSI 115 LE modell bevezető bruttó kiskereskedelmi ára. Az ár a hirdetés kibocsátásakor érvényes mértékű ÁFÁ-t és regisztrációs adót tartalmazza, az üzembe- és forgalomba helyezés költségei külön fizetendőek. Az ár az új importőri max. árlista kibocsátásáig érvényes. Az ár, a felszereltségek és műszaki adatok - előzetes értesítés nélküli - megváltoztatásának joga fenntartva. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. A képen szereplő modell illusztráció és felár ellenében kapható extra felszereltségeket tartalmaz. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását, károsanyag-kibocsátását. További részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!