Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Compliance

Alapelvek

Fennállásának 60 éve alatt a Porsche Holding kiváló hírnevet szerzett magának Európa több mint 20 országában, Kínában valamint Dél-Amerikában. Társadalmi felelősségvállalása és magas etikai igényei segítették a Porsche Holdingot ahhoz hozzá hogy mára Európa legsikeresebb autókereskedésévé váljon.

A globális vállalatként működő Porsche Holding - és a Porsche Holding tagjaként a Porsche Hungaria Kft - számára a Compliance azt jelenti, hogy munkatársai az érvényes jogszabályok mellett további erkölcsi alapelveket is betartanak, melyek a jogszabályi előírásokon messze túlmutatnak.
A Porsche Holding saját etikai kódexében (Code of Conduct) megtalálhatóak ezek az alapelvek, amelyek természetesen a Porsche Holding minden tagvállalatára vonatkoznak.

Code of Conduct Porsche Holding HU