Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Konnektivitás

Mindig kapcsolatban

A Full Link egy úttörő hálózati kapcsolat fejlesztés az Ön SEAT gépjárműve és okostelefonja között. Használja ki a Connectivity minden lehetőségét - aktuális hírek, alkalmazások, és kedvenc zenéi. A legjobb része: ahogy a neve is sugallja, a Full Link Android és IOS eszközökön egyaránt működik, köszönhetően a Mirror LinkTM, az Android AutoTM és Apple CarPlay® kompatibilitásának.

Továbbá az Ön SEAT gépjárművéhez a SEAT Connect alkalmazás legújabb verziója, új funkciókat és frissítéseket garantál a MirrorLinkTM által

KONNEKTIVITÁS - FULL LINK

A Full Link egyedülálló módon teremt kapcsolatot az okostelefonja és a SEAT-ja között. Használja ki ennek valamennyi lehetőségét - a legújabb információktól az aktuális alkalmazásokon keresztül egészen az Ön kedvenc zenéjéig, mindent elérhet az infotainment rendszeren keresztül. És a legjobb: ahogy az elnevezéséből is következik, a Full Link a legtöbb okostelefonnal, így az Android és az iOS készülékekkel is kompatibilis- köszönhetően a MirrorLinkTM, az Android AutoTM és az Apple CarPlay® alkalmazásoknak.

Ráadásul a SEAT ConnectApp speciálisan MirrorLinkTM-re szabott legújabb verziója garantálja SEAT modelljéhez az új funkciókat és frissítéseket.

MirrorLink™

A MirrorLinkTM tökéletes kapcsolatot tesz lehetővé Android okostelefonja és SEAT modellje között. Kapcsolja össze egyszerűen kompatibilis Android készülékét a SEAT Media System Plus-szal és konfigurálja azt - máris megjelenítheti MirrorLink tanúsítvánnyal rendelkező összes alkalmazását az infotainment rendszerén. Mindezt anélkül, hogy kézbe venné mobiltelefonját.

SEAT alkalmazások

A tökéletesen a MirrorLink TM -re szabott SEAT DriveApp egyedülállóvá tesz minden utazást. Gondoskodjon róla, hogy a figyelme megosztása nélkül, akár utazás közben is meghallgathassa szöveges üzeneteit, lediktálhassa a válaszait, értesülhessen a hírekről, és élvezhesse vezetés közben is saját zenéit.

A Samsunggal együttműködésben kifejlesztett SEAT ConnectApp olyan exkluzív funkciókkal bővíti a SEAT Drive App funkcióit, mint a kézjelzésekkel történő vezérlés vagy a képgaléria.

Android Auto™

Az Android használók számára az Android Auto TM biztosítja, hogy okostelefonját a nélkül kezelje, hogy elterelné figyelmét a forgalomról. Használja a multifunkcionális kormánykereket, az integrált érintőképernyőt vagy a hangfelismerést, hogy olyan alkalmazásokat érjen el, mint a Google Maps, Skype vagy Spotify.

Apple CarPlay™

Természetesen a Full Link az iPhone-használók számára is kifogástalan kapcsolatot kínál a SEAT-hoz: az Apple CarPlayTM az iPhone 5-től kezdve, az összes készülék esetében lehetővé teszi az okostelefon felületének közvetlen adatátvitelét a SEAT Media System Plus szolgáltatására. Az Ön igényeinek megfelelően pedig ezt a rendszert az érintőképernyővel, a multifunkcionális kormánykerékkel, vagy akár hangvezérléssel is kezelheti.