Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új SEAT Tarraco

Kényelem

Akár 7 üléssel

Dizájn

20” könnyűfém keréktárcsák

Technológia

Digitális műszerfal

Biztonság

Vészhívás funkció
Dizájn

Miért ne most?

Az élet nem a várakozásról szól, hanem a cselekvésről. Az új SEAT Tarraco, palettánk legfrissebb SUV modellje, innovatív designnal és technológiával érkezik. Semmi nem állíthatja meg Önt.

Technológia

Nincs több kifogás.

Túl késő? Túl nehéz? Többé nem. Az új SEAT Tarraco technológiai felszereltsége minden napot könnyebbé teszi.

Dinamikus LED irányjelzők
Digitális műszerfal
BeatsAudio™
8” Navigáció és Full Link
Biztonság

Az előre az egyetlen útirány.

Ön nem az az egyhelyben toporgós típus? Az új és fejlett biztonsági funkcióival az új SEAT Tarraco mindig a megfelelő irányba viszi Önt.

eCall – Vészhívás
Forgalmi torlódás és sávtartó asszisztens
Front Assist
Ütközésmegelőző rendszer és a borulásasszisztens
Hely, hogy kiteljesedhessen

Egy álom sem lehet túl nagy.

Egy SUV. Akár 7 üléssel. Csúsztatható. Dönthető. Alkalmazkodik az Ön életéhez. És minden tervéhez.

 

Tartozékok

Az Ön jövője. Az Ön kezében.

Nem csak a jelenről szól, hanem már a következő lépésről is. A külső designtól a csomagtérig szabja személyre az életét, úgy ahogy azt Ön akarja élni.

A SEAT Tarraco csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 9,5 l/100km, CO2-kibocsátása 214 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért forduljon márkakereskedéseinkhez!