Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Gépjármű finanszírozás

Finanszírozás egy kézből: az Ön SEAT partnere

Gépjármű finanszírozás

Pénzügyi termékek

A Porsche Biztosításközvetítő Kft. tevékenységének elsődleges célja, hogy a Volkswagen Csoport magyarországi hálózatában értékesített Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Porsche típusú új és használt gépjárművekre közvetítésükkel - partnerbiztosítóik kínálata alapján - kedvező kondíciójú casco- és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződések jöjjenek létre, valamint kiszolgálja a márkakereskedések egyéb biztosításszakmai igényeit. 

Gépjármű finanszírozás

Akciók

A Porsche Bank ajánlatainak köszönhetően most Ön könnyen kiválaszthatja azt a finanszírozási formát, mely Önnek a legelőnyösebb.

Finanszírozás

Akár új akár használt autót választ a Porsche Bank gépjármű finanszírozása most segít Önnek a finanszírozási mód kiválasztásában.

Gépjármű finanszírozás

Biztosítás

Álmai autójának megvásárlásakor ne feledkezzen el kötelező biztosítás és casco biztosítás megkötéséről sem!

A Porsche Pénzügyi Csoportnál Önnek lehetősége van minőségi és gyors szolgáltatásunk igénybe vételére is, gépkocsijának megvásárlásakor nemcsak a finanszírozásról, de a biztosításáról is gondoskodunk!  

Porsche Biztosításközvetítő Kft. segítségével Ön több biztosító ajánlatából választhatja ki az Ön számára legkedvezőbb kötelező- és casco biztosítást.y

Porsche Biztosító (Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelepe) pedig kedvező díjú, fix önrészű casco biztosítással áll az Ön rendelkezésére. Akár teljes körű, akár részleges körű biztosításról legyen szó. 

Gépjármű finanszírozás

Finanszírozási kalkulátor

A finanszírozási kalkulátorral most összeállíthatja gépjárművét és személyre szabott finanszírozási ajánlatát.