Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
BIZTONSÁG

Az élet túl rövid ahhoz, hogy aggódjunk.

Engedje el magát. A SEAT Ibiza gondoskodik az Ön és szerettei biztonságáról. Feledkezzen meg az apró részletekről és koncentráljon csak az igazán fontos dolgokra.

BIZTONSÁGOSAN AZ UTAKON

Vigyázunk Önre

Megnézem

Az ACC (Adaptív sebességszabályozó) forgalomnak megfelelően szabályozza a sebességet, a Front Assist fékez vészhelyzetben, a Fáradtságérzékelő fgyelmeztet, ha pihenésre van szüksége. Bármilyen is legyen az útviszony a SEAT Ibiza vigyáz Önre.

LÉGZSÁKOK

Lélegezzen fel

Ha mégis bekövetkezik a legrosszab, a SEAT Ibiza intelligens légszák kontroll alatt tartja a kialakult helyzetet. Vezetőt és az első utast az első függöny- és oldallégzsákok védik.

ESC MENETSTABILIZÁLÓ

Tegyük könnyebbé

Az újgenerációs ESC menetstabilizáló pontosan azt teszi, amit a neve is elárul róla. Veszélyesen csúszós vagy havas útszakaszokon csökken a sebesség, a multicollision fékrendszer pedig megállítja az autót.

 

HILL HOLD KONTROLL

Határ a csillagos ég

Megnézem

Vegye könnyedén a SEAT Ibizával a városi emelkedőket. A Hill Hold asszisztens megkönnyíti a hegymeneti elindulást. Nem kell tartania a visszacsúszástól, ha esetleg levnenné a lábát a fékről. Menjen tovább nyugodtan.

KERÉKNYOMÁS ELLENÖRZŐ SZENZOR

Vezessen kedve szerint

Szeretne gyorsabban vezetni? A SEAT Ibiza keréknyomás ellenörző rendszere figyeli a kerekeket, így magabiztosan közlekedhet az utakon.