Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új SEAT Leon CUPRA

Euro-NCAP-értékelés

Fogyasztás

6,7 l/100km
DIZÁJN

Még többet a mindennapokból

Az új SEAT Leon CUPRA külső formavilágát a dinamizmus és a modern vonalvezetés jellemzi. Az aerodinamikai vonalvezetésű stílusikon nemcsak külső megjelenésében érzékelteti az exkluzív vezetési élményt, hanem a 300 lóerő teljesítményű motor is.

TECHNOLÓGIA

Dőljön hátra és élvezze

Bízza rá magát a modern technológiai újdonságokra, mint például az indukciós töltő és a kulcsnélküli nyitás és indítás, így megkíméli magát a stressztől. Dőljön egyszerűen hátra és élvezze a vezetés minden pillanatát.

Indukciós töltő
Kulcsnélküli nyitás és indítás
CUPRA vezetői profil
Full link technológia
BIZTONSÁG

Modern biztonsági rendszerek

Olyan új innovatív biztonsági rendszereknek köszönhetően, mint például a gyalogosvédelem vagy a dugóasszisztens a SEAT Leon CUPRA-ban mindig biztonságban érezheti magát. Így a modern technológiának köszönhetően minden figyelmét a vezetési élményre összpontosíthatja.

Forgalmi torlódás asszisztens
Vészfékező asszisztens
Front Assist
Fáradtságérzékelő rendszer
SZPONZORÁCIÓ

SEAT Leon CUPRA – Száguldás a legjobbakkal

A Leon CUPRA ugyanazzal a teljesítmény iránti szenvedéllyel készült, mint egy versenyautó. Ezért vagyunk a Ducati és a Superbike Világbajnokság hivatalos partnerei. Nem számít, hogy nyílt terepen vagy versenypályán, itt az idő, hogy szabaddá váljon.

TARTOZÉKOK

Hihetetlen vezetési élmény

A SEAT tartozékokkal és kiegészítőkkel még egyedibbé varázsolhatja az új SEAT Leon CUPRA belső terét. Minden új kiegészítő vagy extra tartozék arra készült, hogy a vezetést még könnyebbé és komfortosabbá tegye. Válasszon az új tartozékokból és adja át magát a CUPRA élménynek.