Biztonság

Vezessen félelem nélkül.

Nincs olyan, hogy túlzott védelem. A SEAT Arona minden elemének tervezése során az Ön biztonsága lebegett a szemünk előtt, hogy megvédhessünk mindent, ami számít. Legyen merész azért, mert megteheti.

Holttér figyelő rendszer

Lássa az érkezőket.

Vezessen teljes magabiztossággal. A holttér figyelő rendszer mindig felhívja figyelmét a közeledő autókra sávváltás előtt.

Adaptív sebességtartó automatika & Front Assist

Legyen bátor. Biztonságban van.

Az SEAT Aronának van pár trükk a tarsolyában. Ha egy autó hirtelen lefékez Ön előtt a Front Assist azonnal reagál és biztonságos távolságot tart. Az adaptív sebességtartó automatika gondoskodik róla, hogy sebessége a forgalmi viszonyoknak megfelelően változzon. Így Önt semmi nem zökkentheti ki vezetés közben.

 

Biztonsági funkciók.

Ismerje az utat. Oda-vissza.

Hátsó keresztforgalom figyelés

Kitolatna a forgalomba? Ne aggódjon. A hátsó keresztforgalom figyelmeztetés azonnal megállítja autóját, ha másik járművet vagy tárgyat észlel Ön mögött. Így csak a következő úti célon kell gondolkoznia.

Másodlagos ütközésvédelem

Ütközés esetén a másodlagos ütközésvédelem villámgyorsan működésbe lép. Meggátolja a további ütközéseket, miközben az irányítás végig az Ön kezében marad. Élvezze a kétszeres védelem megnyugtató érzését.

 

Fáradtság-figyelő rendszer

Néha még a legvakmerőbbeknek is pihenniük kell. Az új SEAT Arona fáradtságérzékelő rendszere monitorozza a sofőr vezetési magatartását és érzékeli, ha elfárad. Ilyen esetben mindig figyelmeztet a szükséges pihenőre.

Hill Hold kontroll

Emelkedőn felfelé? Nem probléma.

Az emelkedők nem érhetnek fel Önhöz. A Hill Hold asszisztens segítségvel játszi könnyedséggel közlekedhet mindegyiken. A renszer méri és elraktározza a féknyomás szinjét, így bármilyen meredek terepen könnyedén elindulhat, kézifék használata nélkül.

Tolatókamerés és parkolás asszisztens

Kifinomult manőverezés.

Betolatni egy szűk parkolóhelyre? A SEAT Aronával a hátramenet éppoly könnyű, mintha előrefelé menne. A hátsó tolatókamera megmutatja az autó mozgási irányát a beépített kijelzőn, a parkoló asszisztens pedig bekormányozza autóját a megfelelő helyre.   

Szeretne többet megtudni a SEAT Arona-ról?