Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Alhambra

KÉNYELEM

Elektromos tolóajtók
DIZÁN

Kiválóság továbbfejlesztve

A SEAT Alhambra kialakításának köszönhetően messze kitűnik kategóriájában. Családi autó, mely nem csupán kényelmes és praktikus, de stílusos és egyedi megjelenésű is. A tágas helykínálat, a technológia megoldások és a szórakoztató funkciók minden családtag elégedettségét garantálják. A hétvégi családi kirándulástól a gyerekek iskolába szállításáig a SEAT Alhambra minden kalandra és feladatra ideális társ.

TECHNOLÓGIA

Technológia az egész család számára

A SEAT Alhambrában technológiai téren is számos újdonság található, melynek célja egy családközpontúbb, praktikusabb és kényelmesebb beltér kialakítása. A vezetést támogató és biztonsági rendszerek mellett számos szórakoztató funkció garantálja az élménydús utazást minden családtag számára.

Navigációs rendszer
Vezetőoldali ülés masszázs funkcióval
Bi-Xenon fényszórók kanyarfény funkcióval
Parkolóradar elöl és hátul
BIZTONSÁG

Megbízható kezekben

A SEAT Alhambrában a szórakozás mellett a biztonság elsőszámú prioritást élvez. Gazdag biztonsági funkciókkal felszerelve érkezik a nyugodt és balesetmentes utazás érdekében. Az EuroNCAP teszten maximális, ötcsillagos elismerést nyert. Biztos lehet benne, hogy az Alhambrában megbízható kezekben van családja.

7 légzsák
Fáradtságérzékelő rendszer
Holttérfigyelő rendszer
KÖRNYEZET

Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás, nagyobb teljesítmény

Az Ecomotive motorok a nagy teljesítményt alacsony fogyasztással ötvözik. A Start/stop rendszernek, az energia visszanyerő rendszernek és a csökkentett ellenállású abroncsoknak köszönhetően nemcsak pénztárcáját, de környezetét is védi. 

TARTOZÉKOK

Tegye személyesebbé autóját

A SEAT Alhambra számára egy sor SEAT Eredeti tartozékok áll rendelkezésre, amelyekkel tökéletesen a saját ízlésére szabhatja autóját.

SEAT SZERVIZ

A legjobb kezekben

Szeretnénk, ha korlátlanul élvezhetné az Alhambra előnyeit. Ezt segíti hatékony, magas színvonalú szervizszolgáltatásunk is. Célunk, hogy jó kezekben érezhesse magát és autóját is.