Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Biztonság

Stresszmentes városi élet

A biztonság egyet jelent azzal, hogy minden napot zökkenőmentesen vehessen. Az új SEAT Ateca úgy lett kialakítva, hogy könnyedén kezelhesse a felmerülő problémákat.

LED Üdvözlőfény

Mindig szem előtt

Az Üdvözlőfény a külső visszapillantó tükörből a földre vetíti az SUV sziluettjét, így segít, hogy még a sötét utcákon is megtalálja az új SEAT Atecát.

Kapcsolja fel

Kapcsolja fel

LED Üdvözlőfény

Mindig szem előtt

Az Üdvözlőfény a külső visszapillantó tükörből a földre vetíti az SUV sziluettjét, így segít, hogy még a sötét utcákon is megtalálja az új SEAT Atecát.

Forgalmi torlódás asszisztens

Haladni a forgalommal

Forgalmi dugóban vezetni mindig stresszes, de nem az új SEAT Atecával. Az asszisztens radar segítségével érzékeli az előttünk haladó jármű távolságát és automatikusan tartja a távolságot az előttünk haladó járműtől miközben automatikusan a sávban tartja az autót. *

 

*Csak DSG váltó esetén rendelhető.

Holttér figyelő rendszer

Az extra szempár

Sávváltáskor a külső visszapillantó tükörben LED fényjelzés mutatja, ha a holttérben autó közeledik. A hátsó keresztforgalom figyelmeztetés hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, amennyiben személyt vagy tárgyat észlel tolatás vagy parkolás közben.

Adaptív sebességtartó automatika

Összhangban a forgalommal

Csak állítsa be a kívánt sebességet, és engedje, hogy az asszisztens rendszer a forgalmi viszonyoknak megfelelően gyorsítsa fel, vagy éppen lassítsa le a járművet.

„Front assist” forgalomfigyelő rendszer gyalogosvédelemmel

Mindig nézzen körbe

A "Front Assist" forgalomfigyelő rendszer vizuális- és hangjelzéssel figyelmeztet, ha ütközés veszélyét érzékeli. Ha a vezető nem reagál a jelzésre, a rendszer lelassítja a járművet. A gyalogosvédelmi rendszer észleli az átkelő gyalogosokat, és automatikusan aktiválja a féket.

EXTRÁK

Vezetői asszisztens csomag

Sávtartó asszisztens

A sávtartó asszisztens segít, hogy a gépjámű mindig a megfelelő sávban maradjon. Ha a vezető kitér a sávból, hangjelzéssel figyelmezteti erre.

Távolsági fényszóró asszisztens

Szembejövő forgalom esetén a távolsági fényszóró asszisztens automatikusan átkapcsolja a távolsági fényszórót a tompítottra. Így Ön kényelmesen vezethet, anélkül, hogy elvakítaná a többi vezetőt.

Jelzőtábla-felismerő rendszer

A hűtőrácsba integrált kamera monitorozza a közlekedési jelzőtáblákat, és az információkat megjelenítve a műszerfalon figyelmeztet, hogy ne kerülje el semmi a figyelmét.

LED Technológia

Lenyűgöző fények

Kapcsolja fel a fényszórót

A gyönyörű Full LED fényszórók tökéletes fényviszonyokat biztosítanak éjszaka is.