Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
INSIDE SEAT

A SEAT világa

Jöjjön, és pillantson be a SEAT kulisszái mögé. Fedezze fel a SEAT szívét, a technológia iránti elkötelezettségünket. Élje meg közvetlen közelről, hogyan születik mindaz, amit a  Technology to Enjoy jelent.

Lenyűgöző precizitás

Vessen egy pillantást modelljeinkre először távolról. Figyelje meg az éles vonalakat, a karakteres formákat. Majd nézze meg közelebbről, és látni fogja, hogyan tükröződik a szépség a legapróbb részleteken is. Ebben mutatkozik meg a tökéletesség iránti elkötelezettségünk.

Inspiráló ötletek

Innovációs teljesítményünk a martorelli Technikai Központban dolgozó több mint ezer kolléga kemény munkájának eredménye. A hely, ahol inspiráló gondolatokból járműveink formatervezése és fejlesztése révén életre kel a technológia.

Élményekkel teli vezetés

Sohasem csak a sebesség számít. Hanem az, hogy az autóinkkal megtett minden kilométer örömet okozzon - legyen az akár hosszú vagy rövid út. Minden egyes részlet kidolgozásánál ezt a célt tartjuk szem előtt.

Szenvedélyünk a tökéletesség

Maximalisták vagyunk, és tudjuk, hogy gyakran éppen egy apró részletből születik valami egyedi. És mivel ez az apró részlet bármely alkotóelem lehet, gondoskodunk arról, hogy minden a lehető legjobb minőségű legyen. 

A jövő most kezdődik

Minden egyes általunk fejlesztett járművel felelősséget vállalunk környezetünkért. Nemcsak magát a járművet, de a gyártás folyamatát is igyekszünk minél inkább erőforrás-kímélő módon alakítani.

Együtt építjük történetünket

Történetünk több mint 60 évvel ezelőtt kezdődött - azóta folyamatosan alakítja történelmünket az a milliónyi élmény, amelyeket az általunk gyártott járművekben élnek meg ügyfeleink.