Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
ERWIN

Járműspecifikus információk SEAT-járól

ERWIN

Az erWin a SEAT S. A. Elektronische Reparatur and Werkstatt Information (= Elektronikus javítási és műhelyfelszerelési tudnivalók) rendszere az olyan független szervizműhelyek, járműparkok és más vállalatok számára, amelyek Volkswagen járműveket javítanak és szervizelnek hivatásszerűen. Az erWin azonban rendelkezésére áll azoknak a magánszemélyeknek is, akik SEAT autójukat maguk kívánják javítani.

Az erWin villámgyorsan kijelez minden olyan információt, amire szükség van a SEAT járművek javításához és szervizeléséhez. Az információk terjesztése online történik. A rendszer mindig naprakész. Mindig elérhetők a legfrissebb tudnivalók.

Az erWin járműspecifikus információkat - pl. műszaki termékinformációkat vagy karbantartási táblázatokat - tartalmaz. Ahhoz, hogy használni tudja ezt az alkalmazást, először be kell jelentkeznie.