Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Toledo

Euro-NCAP-értékelés

TECHNOLÓGIA

Full Link technológia
DIZÁJN

Szép és praktikus

A SEAT Toledoban a stílusos elegancia párosul a magas használati értékkel. Egy sportos ferdehátú és egy kényelmes limuzin e jól sikerült kombinációja precíz vonalaival, elegáns íveivel és markáns megjelenésével minden tekintetet magára vonz.  

TECHNOLÓGIA

Technológia mindenkinek

A SEAT Toledo műszaki felszereltsége kényelmes és biztonságos vezetési élményt, ugyanakkor tökéletes szórakozást ígér. A modern infotainment rendszernek, valamint a  vezetéstámogató és biztonsági rendszereknek köszönhetően nemcsak kényelmes, de biztonságos utazásra is számíthat. 

Full Link technológia
Hátsó tolatókamera
Parkolóradar
KESSY rendszer
BIZTONSÁG

A biztonságosabb biztos

Hat légzsák, valamint számos aktív és passzív vezetéstámogató és biztonsági rendszer - ABS, ESP, ISOFX -kategóriája egyik legbiztonságosabb autójává teszik a SEAT Toledot. Ezt bizonyítja az Euro NCAP teszten elért ötcsillagos minősítés is. 

Fáradtságérzékelő rendszer
Front Assist
Ködfényszóró kanyarfénnyel
Isofix
KÖRNYEZET

Alacsony emissziós értékek, tökéletes teljesítmény

Az Ecomotive-motorok a nagyobb hatékonyság és kisebb kibocsátás érdekében csúcstechnológiával vannak felszerelve. A start-stop  és a fékenergia-visszanyerő rendszer környezet- és költséghatékonnyá teszi a SEAT Toledot. 

TARTOZÉKOK

És még annál is több

A SEAT Eredeti tartozékok nagy választékával saját ízlésére formálhatja SEAT Toledoját. 

SEAT SZERVIZ

A legjobb kezekben

Szeretnénk, ha korlátlanul élvezhetné a Toledo előnyeit. Ezt segíti hatékony, magas színvonalú szervizszolgáltatásunk is. Célunk, hogy jó kezekben érezhesse magát és autóját is.