Brill Kft.
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Leon ST

Euro-NCAP-értékelés

Csomagtér

587 liter

Kényelem

KESSY

Új felszereltség

XCELLENCE
DIZÁJN

A tökéletes családi tér

A SEAT Leon ST olyan kiemelkedő eleganciával rendelkezik, amire mindig is vágyott. A hosszabb felépítés növeli a belső tér komfortját és tágasságát. Minden benne van, amit elvárna egy autótól, hogy gyerekjáték legyen szülőnek lenni.

TECHNOLÓGIA

Minden másodperc élvezet

Az új SEAT Leon ST olyan technológiával jön, mely minden egyes pillanatot örömteli pillanattá varázsol. Az olyan extrák, mint a vezeték nélküli töltő, vagy a parkoló asszisztens segít minden utat könyebbé és zökkenőmentesebbé varázsolni.

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő
Kessy kulcsnélküli nyitás és zárás
Parkoló asszisztens
Full Link
BIZTONSÁG

Semmi aggodalom

A lelki béke mindig a legfontosabb. Az olyan fejlett extráknak köszönhetően, mint a fáradtság érzékelő rendszer, vagy az adaptív tempomat, a SEAT Leon ST-ben mindig biztonságban érezheti magát.

Forgalmi torlódás asszisztens
Fáradtságérzékelő rendszer
Távolságifényszóró asszisztens
Jelzőtábla-felismerő rendszer
Adaptív tempomat
GALÉRIA

Sokoldalú dizájn

Komfort és tágasság a jól megszokott ikonikus megjelenéssel párosítva.

Tágas tér

Készen áll a családi kihívásokra

17” könnyűfém keréktárcsa

Stílusos megjelenés

Csomagtér

587 literes csomagtér

Belső tér

Kényelem és minőség

Hátsó fényszórók

Megkapó dizájn
TARTOZÉKOK

Illeszkedik igényeihez

A SEAT Leon ST gazdag felszereltséggel rendelkezik, , de még ennél is több funkciót hozzáadhat a széles választékú extrák közül, melyekkel még jobban illeszekedik elvárásaihoz. A SEAT Leon ST-ben a testreszabható lehetőségek közül extra tároló rekeszek, és hasznos kiegészítőkállnak az Ön rendelkezésére, hogy csak be kelljen ülnie és élveznie a vezetést.