Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TARTOZÉKOK

Az Ön Leonja

Az autó, amely széles választékkal rendelkezik a legkülönbözőbb kiegészítő extrákból, testreszabottan az Ön igényeinek megfelelően. Rendeljenigényeinek megfelelő extrákat, és hozza ki a legtöbbet SEAT Leonjából. Az Ön Leonja, az Ön extrái, az Ön stílusa.

Aerodinamikai csomag

Mutasson utat

A SEAT Leon készen áll kitűnni a tömegből, lenyűgöző aerodinamikai külső csomaggal.Mutasson utat és engedje, hogy az utakon gyönyörködhessenek az SEAT Leon különleges részleteiben.

Szállítás

Hoz mindent, amire Önnek szüksége van

Fedezze fel

Vannak bizonyos dolgok, melyek nehezen szállíthatóak nagyságukból adódóan. Ezért a SEAT Leont úgy alakítottuk ki, hogy extra tároló helyet biztosítson Önnek, hogy a következő útján meg legyen mindene, amire szüksége lehet. Pakoljon, rakja be, és induljon!

HÓLÁNCOK

A legjobb felkészültnek lenni

A hóesésben vezetés közben a legjobb felkészültnek lenni a SEAT Leon hóláncaival.A hóláncot a kerekekhez csatolva nincs min aggódnia utazás alatt.

BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK

Tökéletes formában

Rendben tartani SEAT Leonját nem is olyan nehéz, mint gondolná, köszönhetően az olyan extráknak, melyek megóvják a járművet minden karcolástól és egyéb sérüléstől, melyeket a mindennapos használat okozhat. Védőfóliák, sárvédők és még sok más segít hibátlanul tartani az Ön Leonját.