Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TECHNOLÓGIA

Smart Tech

Lépést tartani a rohanó mindennapokkal kihívást jelenthet , így hatalmas segítség, ha rendelkezünk minden olyan technológiával, ami szükséges ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. A SEAT Leonszámos olyan előnnyel rendelkezik, mely minden egyes pillanatot élvezetessé varázsol.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

Csak könnyedén

Az állandó vészterv gyártás már-már természetessé vált az életünkben, de a SEAT Leonnak köszönhetően nyugodtan relaxálhat. Ha a telefonja lemerülne, a vezeték nélküli töltő mindig kéznél van. Mi lehet ennél jobb? Kevesebb vezeték, kevesebb felfordulás.

AUDIO RENDSZER

BeatsAudio™

Minden zeneszámhoz kötődik egy élmény. A BeatsAudio™ rendszer 400 W-os erősítőjének, 9 hangszórójának és high-end mélynyomójának hála a SEAT Leonban kiváló hangzásból sosincs hiány. Vezessen kényelmesen klasszikus zenére, vagy tekerje fel a technót. Bármit lejátszhat, amihez csak kedve támad.

Teljesen digitális műszerfali kijelző

2018-tól elérhető

Teljesen digitális műszerfali kijelző

2018-tól elérhető

HÁTSÓ TOLATÓKAMERA

Egy plusz szempár

Melyik sofőrnek ne lenne szüksége egy szempárra hátul? Nos, a SEAT Leon rendelkezik ezzel az extrával is, a hátsó kamerának köszönhetően. Ezzel az extrával nem mulaszthat el semmit, ami Ön mögött történik.

FULL LINK TECHNOLÓGIA

Szórakozás mindenkinek

Fedezze fel, hogyan működik

Navi System Plus? Benne van! Media System Plus? Ez is benne van! A SEAT Leonban a Full Link Technológia és a 8" infotainment rendszer rendelkezik mindennel, hogy az utazás szórakoztató legyen, de emelett mindig a helyes úton tartsa Önt.

KÉNYELEM ÉS TECHNOLÓGIA

Üljön vissza, és relaxáljon

1
2
3
4
1
Esőérzékelő és adaptív fényszóró kapcsolás

Az esőérzékelő szenzor felismeri, ha éppen esik és automatikusan bekapcsolja az ablaktörlőt, egyszerű és nagyszerű! Az adaptív fényszóró kapcsolásnak köszönhetően pedig a fényviszonyoknak megfelelően automatikusan kapcsolja fel a fényszórót.

2
KESSY RENDSZER

Tele a keze? Persze, hogy tele! Nos, a KESSY rendszerrel könnyedén, kulcs nélkül nyithatja és zárhatja a SEAT Leont, anélkül, hogy egy ujját is meg kéne mozdítania.

3
Pulzáló fényű motorindító gomb

A SEAT Leon mindig melegen üdvözli, az indító gomb azonnalpulzáló fényt ad, amint közel kerül az autóhoz kulccsal a kezében.

4
SEAT VEZETŐ PROFIL

A dolgok nem mindig úgy mennek, ahogy mi eltervezzük, az élet kiszámíthatalan. Az autójában azonban mindig Ön irányít. Válasszon a Normál, Sport, Eco, vagy az Egyéni vezetési módok közül, hogy biztos lehessen benne, hogy az úton minden az Ön elképzelései szerint történik.